DJ Wanda a ajuns în casa lui Gianni Versace

21 ianuarie, 2020
1 casa jpg jpeg

DJ Wanda şi soţul ei au ajuns în vestita casă a regretatului designer Gianni Versace pentru un prânz extravagant. DJ Wanda şi soţul ei, Karl Katavich, se află zilele acestea în Miami unde filmează pentru noul reality show al vedetei, ce va fi difuzat internaţional. În pauzele dintre filmări, cei doi îşi alocă timp pentru relaxare şi pentru noi experienţe de neuitat.

Construită pe trei etaje, în 1930, vila lui Versace a fost transformată în hotel de lux. Gianni Versace a cumpărat impresionantă clădire în anul 1992, cu 2,95 de milioane de dolari, neştiind că exact pe scările ei va fi asasinat cinci ani mai târziu. În 2013, proprietatea a fost cumpărată şi transformată în hotel de lux.  Tot aici a fost filmat şi celebrul serial „Asasinarea lui Gianni Versace”, în care joacă Penelope Cruz, Ricky Martin şi Darren Criss.

“Villa Casa Casuarina, fosta casă a regretatului Gianni Versace, este unul din locurile pe care mi-am dorit să le vizitez cât timp stăm în Miami. Karl mi-a făcut o surpriză şi a făcut rezervare la restaurantul Gianni’s pentru a lua prânzul acolo. Ştiind istoria acelui loc, experienţa a fost cu atât mai memorabilă. Mai ales că recent am urmărit împreună şi mini-seria Asasinarea lui Gianni Versace, care a fost filmată aici. Piscina din faţa hotelului este pavată cu gresie gravată cu aur de 24 de karate, iar lângă ea se află faimosul mozaic Medusa.  Există 10 suite spaţioase, fiecare decorate diferit, iar o noapte de cazare costă cel puţin 1199 de dolari”, povesteşte DJ Wanda.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg