DJ Wanda a strălucit într-o ţinută de 5.000 de euro. S-a inspirat de la celebra Rihanna

7 ianuarie, 2020
4 dj wanda revelion 4 jpg jpeg

DJ Wanda şi Karl Katavich au petrecut primul Revelion împreună de când au devenit soţ şi soţie. A fost o noapte de neuitat în care cei doi s-au simţit de minune şi au atras toate privirile cu ţinutele de mii de euro pe care le-au purtat.

Anul acesta, DJ Wanda a petrecut primul Revelion alături de Karl Katavich de când i-a devenit soţie. Iar Anul Nou a fost pentru ei unul romantic şi cu... stil. Cei doi s-au distrat la Nobu, un local de lux din Londra. Co-proprietar al exclusivistei locaţii este nimeni altul decât Robert DeNiro, iar printre celebrităţile care îl frecventează se numără Katy Perry, Kylie Jenner, Elton John sau Jason Statham.

“A fost o noapte cu totul specială, în primul rând pentru că l-am avut alături pe Karl, bărbatul pe care îl iubesc enorm. Apoi, locaţia în care am petrecut a fost cu totul deosebită. Nu a fost un Revelion nebun, ci unul romantic, perfect pentru doi îndrăgostiţi. Am fost doar noi doi, ne-am delectat cu mâncăruri atent pregătite de unii dintre cei mai buni chefi din Londra, am savurat şampanie, iar apoi am plecat la pas pe străzi ca să vedem artificiile. Nu mi-aş fi putut dori ceva mai frumos”, a declarat DJ Wanda.

2 dj wanda revelion 1 jpg jpeg

În ton cu locaţia exclusivistă în care au petrecut noaptea dintre ani, Wanda şi Karl au purtat ţinute pe măsură. DJ Wanda a atras toate privirile într-un outfit de 5000 de euro. Mai exact, o rochiţă sexy semnată Alexander McQueen şi o pereche de cizme spectaculoase FENTY, brand-ul făcut celebru de Rihanna. Karl, în schimb, a purtat o pereche de ciocate Gianvito Rossi, jeanşi şi cămaşă Giabattista Valli.

“Cu siguranţă a fost cel mai reuşit Revelion din viaţa mea. De ce? E simplu! Fiindcă l-am petrecut alături de femeia vieţii mele. Atunci când Wanda este lângă mine, restul detaliilor nici nu mai contează. Viaţa este minunată când suntem împreună”, a declarat emoţionat şi Karl Katavich. Peste doar câteva zile, DJ Wanda şi Karl îşi fac bagajele şi pleacă într-o vacanţă de vis de două săptămâni în Statele Unite, mai exact la New York şi Miami.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg