DJ Wanda va avea reality show în Anglia

14 ianuarie, 2020
1 wanda jpg jpeg

DJ Wanda e pe cai mari. Bruneta a plecat zilele trecute în Statele Unite ale Americii pentru a da startul startul filmărilor pentru noul său reality show, Beyond Skin Art, ce va fi difuzat atât online, pe YouTube Originals, cât şi la un cunoscut post de televiziune din Marea Britanie.

 Reality show-ul va prezenta istoria artei tatuajului şi va include interviuri cu cei mai faimoşi artişti i de peste Ocean. Wanda este însoţită în America de o echipă de filmare care o urmăreşte pas cu pas în periplul său de a descoperi cele mai impresionante poveşti ale acestui domeniu fascinant. Soţul său, Karl Katavich, este Director de imagine, iar producătorii cu care colaborează au în portofoliu proiecte internaţionale faimoase.

 „Suntem în New York zilele acestea. Am început filmările pentru noul meu reality show, Beyond Skin Art, prin care vom prezenta poveşti incredibile ale celor mai faimoşi artişti tatuatori din lume, cu care ne vom întâlni în perioada următoare. Sunt nume importante din industrie şi vorbim inclusiv despre psihologia din spatele artei tatuajului, efectele sale la nivel emoţional şi motivele pentru care atât de mulţi oameni aleg să îşi tatueze corpul pentru întreaga viaţă. După New York, vom filma în Miami, Barcelona şi Madrid, urmând să continuăm interviurile în noul meu salon de tatuaje din Londra, Wanda Tattoo”, declară DJ Wanda.

Cu ocazia fimărilor acestei noi poducţii, Wanda şi-a umplut bagajele cu unele din cele mai exclusiviste obiecte vestimentare şi accesorii din garderobă, celebră fiind pentru stilul său nonconformist şi cool.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG