Doiniţa Oancea, mărturisiri neaşteptate despre superstiţiile de Revelion

28 decembrie, 2018
1 doinita oancea actrita fructul oprit jpg jpeg

Doiniţa Oancea, îndrăgita actriţă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Tanţei în „Fructul oprit“, a vorbit despre superstiţiile de Revelion, pe care le respectă an de an.

Doiniţa Oancea are grijă să respecte câteva superstiţii la fiecare sfârşit de an: „Port ceva roşu.  Banii pot fi puşi şi în încălţări. Să călcaţi pe bani tot anul, să vă meargă bine. Am o listă cu tot ce am făcut anul trecut şi cu tot ce urmează să fac anul următor. Îmi notez toate realizările pe care le am avut în anul ce se încheie şi scriu pe listă ce aş vrea în anul viitor“.

Ea a vorbit, în cadrul interviului din emisiunea „CulTour“, de la Antena Stars, şi despre modul inedit în care a sărbătorit anul trecut. „În tramvai, în Istanbul, acolo m-a prins trecerea dintre ani. Am început să cântăm «Happy New Year», apoi am mers în centru. A fost drăguţ şi inedit, mi-a plăcut foarte mult! Simţeam nevoia de un Revelion altfel”, a spus Oancea.

Actriţa a avut un an încărcat din punct de vedere profesional, a jucat în prima piesă de teatru – “Marea ruşine”, a fost ocupată cu filmările pentru “Fructul oprit – serialul de la Antena 1, şi  nu a uitat nici de cele două proiecte vestimentare pe care le are, însă are şi un regret. „Îmi propusesem să mă plimb foarte mult anul acesta,  dar nu am reuşit, pentru că am muncit mult”, a completat ea.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg