Dorian Popa a provocat un accident rutier: maşina lui a fost făcută praf, iar el a suflat în etilotest! Consumase alcool?

28 februarie, 2019
1 dorian popa masina jpg jpeg

Este mereu cu zâmbetul pe buze şi încearcă să facă show, însă, în seara zilei de miercuri, Dorian Popa a adus ceva tristeţe în sufletul unor oameni după ce a provocat un accident rutier.

Potrivit informaţiilor apărute în mediul online, celebrul artist a fost implicat într-un accident în urma căruia mai multe maşini au fost avariate, însă Dorian Popa a încercat să fie cu zâmbetul pe buze toată seara, chiar dacă celelalte persoane implicate nu erau tocmai fericite că maşinile lor au fost distruse.

3 dorian popa accident 3 jpg jpeg

Pentru a-şi ţine la curent fanii cu tot ce face, Dorian Popa a postat pe Instagram câteva story-uri imediat după ce a provocat accidentul, maşina lui fiind făcută praf şi tractată până la un service. Artistul s-a filmat inclusiv cu celelalte persoane implicate în accidentul provocat de el şi le-a arătat fanilor că a suflat în etilotest şi că nu consumase deloc alcool.

„Cred că sunt singurul din lume care putea să supere atâţia oameni într-o singură fracţiune de secundă, motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta este, carambolul a fost mai carambol decât ne aşteptam. Dar ne punem cenuşă în cap şi ne asumăm“, a spus Dorian Popa.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg