Dorian Popa, la poliţie! A fost depusă o plângere împotriva cântăreţului

14 octombrie, 2020
6 dorian popa la politie 4 jpg jpeg

Dorian Popa pare să aibă parte şi de momente mai puţin plăcute, dar artistul reuşeşte să le depăşească cu brio. Unul dintre fanii săi a depus la poliţie o plângere împotriva lui. Care a fost motivul? 

Ştim deja că Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi. Cântăreţul îşi ţine fanii la curent cu tot ce face zi de zi. Aşadar, se filmează oră de oră şi încarcă pe Youtube daily vlog. Aşa putem vedea ce activităţi desfăşoară, unde merge artistul, ce colaborări are, ce mănâncă, cum face sport, cu cine se întâlneşte, cum decorează noua casă, cum îşi alege hainele etc. 

Cântăreţul e transparent şi se prezintă în faţa milioanelor sale de urmăritori de pe reţelele de socializare exact aşa cum este el în viaţa de zi cu zi. Iată că unul dintre fani l-a prins recent. Despre ce e vorba? În unul dintre vlogurile sale, Dorian Popa a staţionat maşina într-un loc nepermis. Unul dintre urmăritorii săi a observat şi se pare că a depus o plângere la poliţie.

stanga
dreapta
3 dorian3 jpg jpeg
6 dorian popa la politie 4 jpg jpeg
5 dorian popa afacere imobiliare 1 jpg jpeg
4 dorian popa la politie 2 jpg jpeg
5 dorian popa la politie 1 jpg jpeg

Nu, nu e o glumă, cântăreţul s-a prezentat la secţia de poliţie pentru a da explicaţii. "Am mers, am dat cu subsemnatul, nu am fost amendat, am fost avertizat verbal, la a doua abatere eşti amendat”, a spus Dorian Popa tot în vlogul său.

În ultima perioadă lucrurile merg foarte bine pentru artist, şi-a finalizat casa, dar şi-a cumpărat şi o maşină de zeci de mii de euro. 

5 dorian popa la politie 1 jpg jpeg

Viaţa lui Dorian Popa dincolo de camerele de filmat. A trăit o dramă

Dorian Popa a fost marcat de despărţirea părinţilor.

Artistul şi fratele lui au trebuit să susţină atunci partea unuia dintre ei, iar situaţia a fost teribil de dificilă. "Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim părinţii. În momentul în care am devenit şi eu major lucrurile au devenit mai serioase,  pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct. Am decis să-i luăm partea mamei. Am încercat să fiu cât s-a putut de înţelegător cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relaţiei dintre noi şi mama ", a povestit artistul la Antena Stars.

4 dorian popa la politie 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg