Iarăși două femei sunt însărcinate în același timp cu Nick Cannon

9 iunie, 2022
cannon PNG

Situație halucinantă în cazul lui Nick Cannon, artistul care face copii pe bandă rulantă.

S-a mai aflat o dată fix în aceeași situație, când două femei au fost însărcinate cu el în același timp. Ei bine, i-a ieșit atât de bine, încât repetă situația. De data aceasta, sunt pe drum copiii cu numărul 8 și 9.

Nick Cannon (3) jpg

Putem spune, fără să exagerăm, că este un tată de profesie. Și de neoprit. TMZ a confirmat că artistul așteaptă al nouălea copil cu Abby De La Rosa, asta în timp ce Bre Tiese îl anunțase că va fi tată pentru a opta oară.

Nick Cannon (2) jpg

De La Rosa a stârnit zvonurile încă de săptămâna trecută, când a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată, cu ajutorul unei ședințe foto elaborate: ”Sunt însărcinată. Să fie încă un set de gemeni?”, a scris femeia în online.

Ea mai are cu Cannon doi copii, pe gemenii Zion și Zillion, în vârstă de 4 luni și a dezvăluit că va naște iar în octombrie 2022.

Nick Cannon jpg

Fertilitatea lui Cannon devine într-adevăr un subiect gras de presă. Iar asta se întâmplă de câteva ori pe an. A spus el că vrea să fie celibatar o perioadă, însă se pare că planul nu-i reușește.

Asta în timp ce cealaltă iubită mai are puțin și naște. Bre Tiese este la prima sarcină. Cannon și modelul s-au filmat în timp ce se plimbau fericiți pe o plajă din Bahamas.

Cannon are șase copii în viață. Din păcate pe al șaptelea l-a pierdut în decembrie 2021. Micuțul de doar 5 luni a murit în urma unei tumori cerebrale. Mama lui Zen era Alyssa Scott. În luna următoare, Tiesi și Cannon au făcut anunțul că vor deveni părinți.

Tânărul are gemeni și cu celebra Mariah Carey, fosta soție. Moroccan și Monroe au 10 ani.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg