Dragoste sau obsesie macabră? Iubitul lui George Michael l-a pozat pe cântăreţ când era mort. “Era rece şi învineţit!”

26 martie, 2020
1 17950872 0 fadi pictured with george michael was believed to be sleeping ro a 3 1585211556935 jpg jpeg

Fadi Fawaz a făcut o declaraţie care a uimit o lume întreagă! Fostul iubit al regretatului cântăreţ a recunoscut că l-a pozat pe George Michael când era deja mort, în minutele în care a trebuit să aştepte Salvarea pe care o chemase.

Şocant! Iubitul legendarului cântăreţ a postat un video, în care a recunoscut următoarele: “I-am făcut poze când era mort”, după ce îl decoperise “rece şi învineţit”.

Clipul respectiv a fost văzut de Daily Star înainte de-a fi şters de Fadi (46). Publicaţia susţine că fostul iubit al cântăreţului a postat video-ul pe pagina sa de Facebook, după care a şters clipul la nici două ore de la publicarea lui.

George Michael şi Fodi, în vremurile lor bune

profimedia 0118546080 jpg jpeg

Fawaz susţine şi faptul că oamenii s-au revoltat şi vor să se răzbune pe el, situaţia materială şi psihică a acestuia lăsând de dorit după moartea iubitului său faimos. El s-a iubit cu George Michael din 2012 până în momentul morţii acestuia. Fadi a fost cel care a găsit trupul neînsufleţit al cântăreţului în ziua de Crăciun 2016, când amândoi locuiau în casa vedetei din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

La acel moment, Michael avea 53 de ani şi Fadi era convins că era vorba despre o sinucidere. Analizele făcute post mortem au dovedit că starul a murit de cauze naturale, având mari probleme cardiologice şi ficatul gras.

profimedia 0113729132 jpg jpeg

Fadi nu a fost inclus în testamentul cântăreţului, nemoştenind nimic din cele 97 de milioane de lire sterline cât avea Michael în momentul dispariţiei lui. Se pare că George şi-a lăsat averea – inclusiv casa din Oxfordshire, în care şi-a dat ultima suflare – surorilor lui, Melanie şi Yioda.

Cum arată acum fostul iubit al cântăreţului...

profimedia 0462033083 jpg jpeg

Cu toate astea, Fadi n-a fost aruncat în stradă de familia cântăreţului, după moartea acestuia, ci a rămas încă trei ani în casa lui Michael. 

foto - Profimedia

#eOKsăStăm AcasăRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg