Drama Alinei Puşcău, concurenta de la "Ferma". Ce spune despre tatăl său care obişnuia să bea: "Doi ani de zile mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ"

23 septembrie, 2020
7 drama alina puscau 6 jpg jpeg

Are succes peste Ocean, are mereu zâmbetul pe buze, dar ascunde un secret care ani de zile a măcinat-o. Alina Puşcău a fost sinceră şi a făcut dezvăluiri neaşteptate despre viaţa personală, la "Ferma". 

Alina Puşcău a dezvăluit prin ce dramă a trecut în copilărie, dar şi în adolescenţă. Părinţii săi nu se înţelegeau deloc, ea fiind martoră la multe scene. A muncit de mică pentru a-şi ajuta mama. Ulterior, părinţii s-au despărţit, iar ea nu a mai vorbit deloc cu tatăl său. Are un mare regret!

"Regret foarte mult că nu l-am lăsat să vorbească, să spună ce are de spus. Când ai un tată care bea foarte mult şi reacţionează altfel, e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinţii mei că se certau şi că nu se înţelegeau bine, câteodată se băteau. Eu m-am dus să lucrez de la o vârstă foarte fragedă, pentru că am vrut să o ajut pe mama. Şi asta s-a întâmplat. La 25 de ani i-am luat mamei casă şi s-au despărţit după 37 de ani. Tata a rămas în apartamentul în care am crescut. 

A încercat cinci ani de zile să îmi ceară iertare şi să mă sune, dar nu am răspuns niciodată. Pentru mine era ca şi mort. Şi, după cinci ani de zile am primit un telefon de la sora mea, mi-a spus că a venit Salvarea, că nu îl poate să îl salveze şi o să moară. M-am simţit foarte vinovată. Doi ani de zile, mi-a fost foarte greu să fiu din nou om pe PĂmânt. M-a afectat foarte mult, părinţii au avut o viaţă şi trebuie să îi iubesc, să accept, să nu îi judec. Asta am învăţat, că nu trebuie să judec pe nimeni.", a spus vedeta la Pro TV.

1 drama alina puscau 2 jpg jpeg

Cine e Alina Puşcău, concurenta de la "Ferma". A avut o relaţie cu Vin Diesel la începutul anilor 2000

Alina Puşcău participă în noul sezon "Ferma", de la Pro TV. Dar cine este ea? Iată ce relaţie a avut cu cu un celebru actor de la Hollywood. Direct de pe podiumurile internaţionale, Alina Puşcău a impresionat pe toată lumea cu o carieră în care a dovedit că poate îmbina moda cu muzica şi actoria.

La doar 16 ani câştiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente şi primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment pe care nu-l va uita niciodată: că este atât de frumoasă, că nu ar putea pierde. În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumuseţea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor. Alina Puşcău: ”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura şi reaprecierea lucrurilor simple. Abia aştept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

4 drama alina puscau 5 jpg jpeg

Foto: Pro TV, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg