Drama juratei de la "Imperiul Leilor": Avea nevoie de operaţie

5 aprilie, 2021
1 cristina8 jpg jpeg

O vezi la Imperiul leilor, e tot timpul veselă şi pare că ascunde o poftă nebună de viaţă. Eşti sigur că toate îi merg din plin, dar în povestea vieţii Cristinei Bătlan se ascund trăiri de neimaginat.

Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette a născut la cinci luni un băieţel de 815 grame şi cu puţine şanse de supravieţuire. Peste toate astea, micuţul avea nevoie şi de o operaţie la ochi. Cristina nu s-a dat însă bătută. A făcut ca imposibilul să devină posibil şi i-a salvat viaţa fiului ei.

„L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operaţie am contactat peste 90 de doctori. Din păcate cei mai buni doctori fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat şi a făcut o treabă extraordinară.

Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect din punct şi din punct de vedere locomotor şi din punct de vedere cerebral”, a povestit Cristina Bâtlan.

Cristina şi Robert au abandonat facultatea de drept pentru a pune pe picioare o afacere cu ţesături. Aveau doar câteva sute de euro, dar un vis măreţ. Acum deţin o fabrică de pantofi şi un brand recunoscut şi peste hotare.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg