Drama trăită de Dana Războiu în copilărie: "Părinţii se certau, bătaia era ceva uzual"

26 februarie, 2020
5 dana razboiu drama copilariei 5 jpg jpeg

Dana Războiu a trecut de-a lungul vieţii prin multe momente grele. A trăit o dramă în copilărie, dar a recunoscut că aşa a devenit mai puternică. 

Tocmai pentru a-i ajuta şi pe alţii, pentru a-i face mai curajoşi să recunoască adevărul, Dana Războiu a povestit prin ce momente grele a trecut chiar din copilărie. Nu i-a fost deloc uşor şi abia aştepta vârsta de 18 ani pentru a pleca de acasă. 

„Părinţii se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am aşteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am şi dat la psihologie", a spus Dana Războiu pentru life.ro.

Vedeta nu a uitat acele momente dureroase care au marcat-o. Copil fiind, Dana Războiu a avut parte de restricţii şi, din păcate, părinţii nu îi spuneau des cât o iubesc sau ce mândri sunt de ea:  „Nu mi se făceau toate poftele, chiar nu aveam libertatea de a mă exprima şi de a-mi spune dorinţele, şi de a-mi spune ofurile. Am trăit într-o familie destul de restrictivă şi din păcate am trăit într-o familie în care nu se pronunţau cuvintele ‘Te iubesc’ niciodată, niciodată. Erau tabu. Eu nu îmi aduc aminte să îmi fi spus vreodată mama sau tata ‘Te iubesc’, niciodată”, a mai spus Dana Războiu, pentru “Star Matinal”. 

Cu toate acestea, părinţii ştiau să îi facă mici cadouri, primea mereu bani când lua o notă bună: „Ştiu că mă plăteau pentru note, încă din clasa I îmi dădeau bani pentru notele de 10, tata mă plătea. Ce n-aş fi vrut să trăiesc este violenţa. Violenţa verbală şi violeţa fizică. Nu era ceva ieşit din comun, ca părinţii să îşi bată copiii, acum 30 de ani, drept pentru care eu îmi luam palme şi lovituri, chiar şi adolescentă fiind, ceea ce e şi mai trist, pentru că eram la fel de înaltă ca tatăl meu care mă bătea”

2 dana razboiu drama copilariei 3 jpg jpeg

Dana Războiu, despre războiul cu fostul soţ şi violenţele trăite

A trecut prin două căsnicii eşuate, dar a decis să lase trecutul în urmă. Dana Războiu recunoaşte că are o relaţie de prieteni cu Ovidiu Brânzan, fostul ei soţ, pe care îl acuzase de violenţă domestică.

Treptat, cei doi au încercat să şteargă trecutul şi să aibă o relaţie amiabilă de dragul fiului lor. “Lucrurile nu se întâmplă peste noapte şi ai nevoie de timp. E o etapă firească, e ca o etapă de doliu pentru că moare căsnicia. Şi dacă nu treci prin etapa de doliu, nu ai cum să o îngropi. Indiferent cine ia decizia divorţului, amândoi suferă. Nimeni nu se căsătoreşte cu intenţia de a divorţa peste 3, 5 sau 15 ani. Nu e un contract cu durată determinată. Deşi, sincer, acum, la vârsta mea mă gândesc că poate nu ar fi rău să te căsătoreşti pentru un an şi în fiecare an să te recăsătoreşti. În fiecare an să-l poţi alege pe celălalt din nou. Cine eşti azi, nu mai eşti peste 10 ani. Eu nu ştiu cum voi fi eu peste 10 ani, darămite cum va fi celălalt peste 10 ani”.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg