Dublă eliminare la "Survivor"! Roxana Ciuhulescu a părăsit competiţia din Republica Dominicană, deşi a câştigat proba imunităţii. Cum s-a ajuns aici?

25 ianuarie, 2022
1 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 3 jpg jpeg

Ediţia din acest an al celui mai palpitant reality-show se dovedeşte a fi cea mai dură de până acum. Eliminările se fac pe bandă rulantă.

Nici nu s-au încălzit bine în arena competiţională de pe nisipul dominican, că deja cele două echipe adverse au început să piardă din membri. Dacă săptămâna trecută, din tabăra Faimoşilor a plecat cântăreaţa Xonia, votată de grup spre eliminare, iar Războinicii au pierdut un membru prin descalificare, pe Liviu Mihalca, dansatorul care s-a autopropus, săptămâna aceasta Roşii mai pierd doi oameni: unul dintre cei propuşi de grup (Andreea Tonciu, Robert Niţă sau Otilia Bilionera) şi, cu certitudine, pe Roxana Ciuhulescu.

Eliminarea Roxanei Ciuhulescu a căzut ca un trăsnet peste echipa Faimoşilor care, deşi ştia că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate, nu credea că va pierde atât de repede, mai ales că ea a câştigat proba de imunitate la fete şi era purtătoarea colanului salvator.

stanga
dreapta
2 roxana ciuhulescu la survivor romania 2022 9 jpg jpeg
1 roxana1 jpg jpeg
4 roxana ciuhulescu la survivor romania 2022 11 jpg jpeg
2 roxana2 jpg jpeg
6 roxana ciuhulescu la survivor romania 2022 8 jpg jpeg
7 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 1 jpg jpeg
8 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 2 jpg jpeg
1 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 3 jpg jpeg
10 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 4 jpg jpeg
11 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 5 jpg jpeg
12 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 6 jpg jpeg
13 roxana ciuhulescu eliminata de la survivor romania 2022 7 jpg jpeg

Totuşi, faptul că starea sănătăţii sale s-a depreciat rapid după o accidentare şi că a necesitat transportul de urgenţă cu ambulanţa, chiar în toiul nopţii, i-a făcut pe cei implicaţi în buna desfăşurare a show-ului să ia această decizie - pe baza declaraţiilor medicului.

Aşa se face că, înainte de consiliul de eliminare, prezentatorul Daniel Pavel a transmis că Roxana este eliminată pe considerente medicale, după ce medicul a decis că aceasta nu poate face faţă traseelor de joc din punct de vedere fizic. Roxana a recunoscut, în faţa colegilor săi de echipă, că i-a fost extras lichid de la rotula stângă, iar de atunci are probleme.

„Sper că vă veţi uni, că veţi deveni o echipă şi un suflet şi veţi lupta pentru victoriile care au fost furate de echipa Războinicilor. Vă mulţumesc pentru această experienţă! Am avut curajul şi tăria de a veni. N-am ştiut că mă va sensibiliza atât de mult această experienţă. Am suferit atât fizic, cât şi emoţional, trebuie să recunosc. Însă, dacă este să trag linie, a fost o experienţă fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a fost mesajul Roxanei Ciuhulescu, care e aşteptată acasă de soţul său, Silviu Bulugioiu, şi de cei doi copii, Ana şi Cezar.

Cea care a primit imunitatea Roxanei Ciuhulescu a fost Laura Giurcanu, care a fost penultima care a rămas în jocul de imunitate.

FOTO: ProTVRecente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg