După ce Maria Constantin a făcut observaţii jignitoare la adresa ei, Gabriela Cristea a reacţionat: ”Eu nici nu o cunosc pe doamna!”

18 martie, 2021
1 gabriela cristea vs maria constantin jpg jpeg

După ce Maria Constantin a folosit cuvinte tranşante la adresa Gabrielei Cristea într-o emisiune tv, aceasta a ripostat, explicând că nici măcar nu o cunoaşte pe ”doamna”. Singura legătură dintre cele două femei e că ambele au fost căsătorite cu Marcel Toader, decedat în 2019.

În ziua în care Gabriela Cristea îşi serba fiica cea mică, Maria Constantin venea să-i umbrească fericirea cu o declaraţie considerată de majoritatea jignitoare. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde, în cadrul unei rubrici, a fost rugată să o descrie pe Gabriela Cristea în trei cuvinte, cântăreaţa a devenit extrem de vocală.

screen shot 2021 03 18 at 10 13 00 png png

”A cincea soţie. Dacă eu am fost a şasea, ghici ciupercă ce-i! În momentul de faţă am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soţ… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soţ mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta din descrierile lui, eu nu ştiu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut nişte filmări recente şi am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a declarat Maria Constantin.

screen shot 2021 03 18 at 10 12 18 png png

Reacţia Gabrielei Cristea nu a întârziat să apară.

”Acum aud prima dată ce a spus doamna. Mă interesează atât de puţin ce a spus. Am alte preocupări, e ziua fetiţei mele. Nu este nici prima, nici ultima care a făcut şi o să mai facă treaba asta. E departe de mine perioada cu Marcel, e o chestiune din trecut, nici nu-mi mai aduc aminte că mi s-a întâmplat. A luat-o gura pe dinainte! Eu nici nu o cunosc pe doamna. Eu nu mi-am permis vreodată să enunţ lucruri răutăcioase la adresa vreunei persoane”, a spus Gabriela Cristea la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg