Durere fără margini pentru Daniel Buzdugan. Ce a păţit prezentatorul: "N-o să uit niciodată ultima ei privire... plângea"

22 martie, 2022
4 daniel8 jpg jpeg

Daniel Buzdugan trece prin momente dificile. Prezentatorul şi-a pierdut câinele.

FETIŢA i-a fost aproape în clipele grele ale vieţii, dar şi în cele frumoase. Povestea lor a început în urmă cu nouă ani.

“Pe FETIŢA am luat-o dintr-un şantier, acum nouă ani. A dus o viaţă faină cu noi, pentru că am iubit-o! Nu era cel mai frumos câine din lume, dar pentru noi FETIŢA era cea mai frumoasă. Vineri am scos-o din spital, a petrecut weekendul cu noi şi astăzi ( luni )ne-a părăsit.

Dimineaţă când am plecat la radio tremura Şi respira foarte greu, m-am întors de trei ori din drum ca să o pup... aveam senzaţia că parcă nu mi-am luat rămas bun cum trebuie. Ştiam că nu mai are mult.

N-o să uit niciodată ultima ei privire... plângea. La 11:00, după ce mi-am terminat matinalul s-a stins. Am dus-o în pădure, într-unul din locurile în care îmi fac veacul din ce în ce mai des. nu-mi venea să cred când un prieten bun care m-a ajutat, a pus pământ peste ea. Am acoperit locul cu frunze Şi peste mormântul ei am pus o cruce de lemn improvizată din două crengi uscate. Din păcate la animale nu se face slujbă, dar am rostit Tatăl nostru Şi m-am rugat la Dumnezeu să liniştească sufleţelul ei acolo unde este... Asta am simţit să fac! Când nu ştiu ce să mai fac, asta fac: spun o rugăciune. Mai dureros a fost când s-au întors copiii mei de la şcoală şi au vrut neapărat să meargă şi ei la locul de veci al FETIŢEI.

Maria i-a cules viorele din padure şi i le-a asezat la cap. Am plâns cu toţii ca nişte nebuni. Acum e linişte, o linişte ciudată şi apăsătoare, dar ne alină gândul că nu mai suferă atâta durere!

O să ne fie tare dor de tine FETIŢA noastră dragă”, spune Daniel.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg