Durere fără margini pentru Sinéad O’Connor. Fiul ei adolescent a fost găsit fără suflare. "Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul"

10 ianuarie, 2022
1 sinead o connor tragedie fiul ei shane s a sinucis jpg jpeg

Sfârşit tragic pentru Shane, care avea doar 17 ani şi care a moştenit "demonul" mamei sale.

Şirului dramelor trăite de cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor (55) i se mai adaugă una: moartea prematură a fiului său, Shane, găsit mort după ce fusese declarat dispărut.

Adolescentul de 17 ani fugise, joi, dintr-un centru din Newbridge, în comitatul Kildare, unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere (acelaşi demon care a bântuit-o pe mama sa o viaţă întreagă). El a fost văzut ultima oară la Tallaght, la sud de Dublin, iar vineri poliţia i-a găsit trupul fără suflare în zona Bray, din Wicklow.

A doua zi, Sinéad O’Connor a avut puterea să posteze un mesaj în memoria fiului său şi al cântăreţului de folk Donal Lunny: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt zbuciumului său pământesc, iar acum este cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atat de mult. Te rog să fii în pace”.

2 shane fiul lui sinead o connor s a sinucis jpg jpeg

Cântăreaţa, care şi-a schimbat numele în Shuhada’Davitt şi s-a convertit la Islam în 2018, a postat şi un cântec al lui Bob Marley pe care i l-a dedicat lui Shane, unul dintre cei patru copii ai săi.

Cumva, Sinéad O’Connor a presimţit că se va ajunge la acest deznodământ, de vreme ce anterior ameninţase spitalul Tallaght cu un proces, dacă „i se va întâmpla ceva” fiului ei. După fuga lui, cântăreaţa făcuse mai multe apeluri pe reţelele sociale la fiul său să o contacteze şi să se întoarcă acasă. Din păcate, el a ales o cale fără întoarcere.

Neconsolată, artista irlandeză a condamnat ulterior autorităţile irlandeze, inclusiv serviciul de sănătate irlandez HSE şi agenţia pentru protecţia copilului şi familiei, Tusla, pentru „refuzul lor de a-şi asuma responsabilitatea”. ”La 26 de ore după ce fiul meu a murit în aşa-numita îngrijire a statului irlandez, reprezentat de Tusla, încă nu am fost contactată de Tusla sau reprezentanţii lor. Am fost informată de Gardai despre moartea fiului meu, după care am vorbit cu GAL. Să nu fiu contactată de Tusla este inacceptabil.” Într-un alt mesaj pe Twitter, ea a spus: „Acum, Tusla vrea să discute cu mine pentru ”un comunicat de presă”, fără îndoială, doreşte să mă alătur eforturilor lor de a face ca această moarte a copilului meu să pară că nu a fost de mâna statului irlandez.”

FOTO: Profimedia, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi