E bolnav de cancer, dar nu poate renunţa la concerte. Cum arată şi cum se simte Leo Iorga?

1 iulie, 2019
1 3 jpg jpeg

Leo Iorga este greu încercat de viaţă! De mai bine de nouă ani, artistul de luptă cu diverse forme de cancer. Nici acum, când problemele de sănătate sunt tot mai grave, artistul nu poate renunţa la concerte, din cauza lipsurilor financiare.

O legendă a muzicii româneşti se stinge pe picioare! Problemele lui de sănătate au început în 2010, când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Şi-n ciuda operaţiei de extirpare a unui plămân, cancerul a continuat să se extindă în corpul lui. A urmat o operaţie pe creier noninvazivă în 2013, în urma căreia i s-a îndepărtat o tumoră beningnă. Un an mai târziu, cancerul îi recidiva. În iulie 2015, artistul a suferit o nouă intervenţie, de data aceasta la nivelul glandei suprarenale.

Şi-n ciuda faptului că toţi aveau speranţe că artistul va scăpa de cancer, mai ales că fusese tocmai în Cuba pentru a face un vaccin-minune pentru a distruge celulele canceroase, iată că boala a reapărut. Acum e diagnosticat cu cancer la plămân, iar artistul ar trebui să plece în Germania pentru un nou tratament. Costul acestuia este, însă, foarte ridicat, motiv pentru care artistul concertează în continuare.

Zilele trecute, solistul trupei Compact B a concertat la Beraria H din Capitală, de pe un scaun. Fanii au fost înmărmuriţi să vadă dedicarea artistului faţă de viaţă, dar şi faţă de pasiunea cea dintâi: muzica. Concertul s-a încheiat cu ropote de aplauze.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}