E dragoste sau nu între Oana Moşneagu şi Vlad Gherman? Actorul tocmai a dat răspunsul

29 ianuarie, 2022
1 oana mosneanu si vlad gherman cuplu confirmarea 1 jpg jpeg

Acum nu ai e nevoie de cuvinte, când totul e deja dezvăluit de imagini, însă am primit şi confirmarea lor.

După luni întregi în care actorii Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au infirmat că între ei ar fi ceva, acum, după o nouă vacanţă petrecută împtrună, fanii internauţi au primit şi confirmarea.

"Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da” ❤️", a scris Vlad Gherman pe contul său de Instagram, în dreptul unor imagini mai mult decât grăitoare, realizate alături de colega sa de platou din serialul "Adela".

Postarea, care conţine şi câteva instantanee din recentul sejur petrecut în gaşcă în Zanzibar, apare pe conturile amândurora şi coincide cu momentul în care Vlad Gherman a lansat o nouă piesă de dragoste, "Fără tine", care pare să-i fie dedicată Oanei, protagonistă la rândul ei în clipul lui.

Versurile par să spună povestea lor, după despărţirea lui Vlad Gherman de Cristina Ciobănaşu, după o relaţie foarte lungă: "Şi oricât aş încerca, / Inima nu o pot controla,/ Bate în acelaşi ritm cu a ta. (...) Când eşti lângă mine - simt / Că dragostea zboară prin timp./ Tu mi-ai dat curaj să visez iar,/ Când tot ce-aveam era dulce-amar./ Când sunt lângă tine mă pierd/ În ochii tăi şi nu pot să cred/ Că tu mi-ai dat curaj să visez iar,/ Când tot ce-aveam era dulce amar."

Dacă, într-adevăr, între ei este dragoste, şi nu doar un artificiu de marketing, timpul o va demonstra. Oricum, având în vedere că filmările pentru serialul "Adela" continuă cu un al treilea sezon, lui Vlad Gherman şi fostei sale iubite, Cristina Ciobănaşu, implicată şi ea în proiect, nu le va fi tocmai comod să filmeze împreună, acum că noua relaţie a fost divulgată.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg