E vaccinată, dar a decis să se izoleze. Ce se întâmplă cu Oana Pellea

8 octombrie, 2021
2 pellea3 jpg jpeg

E vaccinată dar a decis să se izoleze după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă. Oane Pellea are un singur regret, că în această perioadă nu poate juca.

"Să nu poţi să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ţi fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate şi să nu spui nimic de frică că îţi pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile şi mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate şi visez la ziua în care oamenii vor fi informaţi şi responsabili”, a spus Oana Pellea.

"Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie...prefer să fiu responsabilă şi să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire...Am anunţat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Îmi pare foarte rău că nu joc in data de 10..şi că sunt nevoită să mă izolez...Asta trăim si ...noi să fim sănătoli!

Sănătate tuturor şi aveti grijă de voi!”, a adăugat actriţa.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg