Ea e iubita lui Augustin Viziru! Actorul a prezentat-o acum pe femeia care îl face fericit, mama fiicei sale

5 ianuarie, 2021
8 augustin viziru 4 jpg jpeg

A ascuns-o luni de zile, dar iată că şi-a făcut curaj şi a prezentat-o tuturor! Ea e iubita lui Augustin Viziru!

Augustin Viziru declara în urmă cu ceva vreme că mama fetiţei lui nu e o persoană publică aşa că nu îşi doreşte să apare în lumina reflectoarelor. Iată că acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, actorul a publicat prima fotografie alături de mama fiicei sale.

„La mulţi ani şi să ne bucurăm de viaţă!”, a scris Augustin alături de fotografia în care apar el, iubita lui şi fiica lor Maria. „Eee, aşa mai da, nu ştiu de ce ai ascuns-o până acum, este superbă. La mulţi ani!”, a comentat o urmăritoare. Priviţi imaginea cu ei în galeria foto!

Actorul a specificat ca îşi doreşte ca viaţa lui personală să nu fie expusă pe micul ecran: "Mereu am fost discret cu viaţa mea personală. Sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, şi aş vrea să rămână aşa. Ea nu-şi doreşte să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viaţă. Şi tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbeşte) Ne înţelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere. Atâta timp cât formăm un cuplu, îţi dai seama că sunt extrem de mulţumit şi fericit de cum este ea acum! 

Să mă suporţi pe mine nu este foarte uşor, sub nicio formă. Dar dacă reuşeşti să mă înţelegi, dacă îţi pot da luna de pe cer, ţi-o aduc. Trebuie doar să mă înţelegi", declara Augustin Viziru în urmă cu puţin timp, pentru viva.ro.

Cum se descurcă Augustin Viziru în rolul de tătic: ''E mult schimbat''

Augustin Viziru s-a schimbat radical de când a devenit tătic. Mama actorului crede că acest rol îl prinde cel mai bine. Augustin schimbă scutece şi îi face băiţă micuţei. ”Îmi doream teribil de mult să facă şi Augustin un copil. Nu mă aşteptam să fie atât de tătos, să zic aşa, cu asta mic. E mult schimbat. Nu mai este nebunaticul Augustin, care era înainte. Acum este om la casa lui şi are o prioritate maximă: fetiţa.

Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiţă. Plus că stau la discuţii foarte mult. Cum îl vede cea mică, cum începe să râdă.”, a mărturisit mama lui Augustin la o emisiune TV.

5 augustin viziru 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg