Ecaterina Ladin, Dalida din serialul Las Fierbinţi, este însărcinată din nou: "Ne doream foarte mult încă un copil"

14 octombrie, 2020
5 ecaterina ladin insarcinata al doilea copil 1 jpg jpeg

Surpriză! Actriţa Ecaterina Ladin este însărcinată din nou, curând va deveni mamă pentru a doua oară. Dalida din serialul Las Fierbinţi are parte de cea mai frumoasă poveste de familie dincolo de micul ecran, de camerele de filmat.

Bucurie mare în familia serialului Las Fierbinţi, de la Pro TV. Actriţa Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul Dalidei, este însărcinată pentru a doua oară. Actriţa a aflat recent că va mai avea un băieţel, ea fiind în a patra lună de sarcină.

S-a născut la Chişinău, dar s-a mutat la Bucureşti la vârsta de 17 ani şi a studiat Actoria. Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurenţiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, cu care are un băiat pe nume Marcu în vârstă de patru ani. 

stanga
dreapta
1 ecaterina ladin insarcinata al doilea copil 4 jpg jpeg
2 ecaterina ladin insarcinata al doilea copil 3 jpg jpeg
3 ecaterina ladin insarcinata al doilea copil 2 jpg jpeg
5 ecaterina ladin insarcinata al doilea copil 1 jpg jpeg

"Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii şi eu, şi soţul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Şi Marcu, fiul nostru şi-a dorit. Mi-e rău în perioada asta şi obosesc foarte repede. Dimineaţa îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă", a declarat Ecaterina Ladin în cadrul emisiunii La Măruţă.

Cum a ajuns Ecaterina Ladin să joace în serialul Las Fierbinţi

„Dragoş Buliga mă văzuse într-un spectacol. Eu lucram la mare atunci, pentru că actualul meu soţ avea nişte afaceri acolo, pe atunci nu eram împreună, era doar şeful meu. Am avut o perioadă în care nu am făcut teatru. Şi într-o zi m-a sunat cineva de la Pro pentru un casting. Ştiam că Dragoş vrea să facă un serial, nu ştiam amănunte şi nici nu m-am gândit că mă sună de la Pro pentru acel serial. „Când e castingul?“, „Păi mâine.“ Vai de mine, cum îl rog pe şeful meu să mă învoiască să plec la Bucureşti?

Dar el mi-a dat şi maşină. Eram nedormită când am ajuns la casting, am dat o probă cu Gigi Ifrim, nu-l cunoşteam. După aceea m-a sunat şi Dragoş şi mi-a explicat povestea. De ce Dalida? În pilot Dalida nu apare, singurul personaj feminin era Gianina. Ea fiind micuţă, slăbuţă, trebuia un contra-emploi, cineva mai bine făcută, aşa îmi place mie să zic (râde), să fie total diferită. M-am nimerit, chiar e un beneficiu că nu am 50 de kilograme.”, a declarat ea pentru adevărul.ro.

1 ecaterina ladin insarcinata al doilea copil 4 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg