Ed Sheeran & Cherry Seaborn. Cine este femeia pentru care vibrează inima artistului?

20 februarie, 2019
1 gettyimages 949564230 jpg jpeg

 „Eram doar doi copii când ne-am îndrăgostit, fără să ştim ce e iubirea. Dar, de data aceasta, nu voi renunţa la tine“.

Sunt versuri din hitul „Perfect“ al roşcovanului romantic de doar 27 de ani pentru cea care s-a dovedit, peste ani, a fi „The One“ pentru el. Căci aşa face simpaticul artist atunci când se îndrăgosteşte şi crede că a găsit-o pe femeia visurilor lui: îi scrie un cântec superb. De data aceasta, Cherry Seaborn (26), fostă colegă de liceu, este cea asupra căreia se va opri pentru totdeauna sensibilul compozitor. Asta pentru că, deşi nu este nimic oficial, într-un interviu din august 2018, Ed a dat de înţeles că el şi Cherry s-au căsătorit într-o ceremonie privată, făcând semne către verigheta de pe mâna stângă, atunci când a fost întrebat de planurile de însurătoare.

ed sheeran si iubita profimedia 0321978006 jpg jpeg

"N-am mai fost niciodată aşa fericit. Nu m-am mai simţit niciodată aşa confortabil. Simt că toate s-au aşezat aşa cum trebuie, iar asta s-a întâmplat pentru că le-am dat timp să se aşeze aşa cum trebuie“, a declarat artistul, cu referire la anul sabatic pe care şi l-a luat în 2016, pentru a-şi da voie să se îndrăgostească. Cum trebuie. Sheeran şi Seaborn se cunosc de pe vremea când frecventau amândoi cursurile aceluiaşi liceu, Thomas Mills High School, din Framlingham, Anglia. Chiar dacă nu au fost iubiţi în adolescenţă, se crede că timidul Ed a fost îndrăgostit în secret de colega lui de clasă. După liceu, cei doi au pornit pe drumuri diferite, el urmându-şi visul în muzică, ea în educaţie, studiind tocmai în America, acolo unde s-a mutat după ce a terminat liceul. În plus, Cherry a ales o universitate, Duke din Durham, Carolina de Nord, care să-i dea şansa să practice sportul ei preferat, hocheiul. După ce a absolvit facultatea, Cherry a ajuns să muncească pe Wall Street, în New York, acolo unde a lucrat drept consultant pentru prestigioasa firmă Deloitte & Touche. Din fericire, britanica era destinată unui destin mult mai boem, alături de iubitul ei, Ed, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă un amic comun nu i-ar fi readus împreună în 2015, atunci când artistul a făcut o vizită în New York.

Lucrurile s-au aprins spontan şi intens între ei, astfel încât Seaborn a decis să lase tot ce avea la New York pentru a se întoarce la Londra, alături de artist, în acel an când Sheeran a luat, la rândul lui, o pauză de muzică. "Inspiraţia pentru această pauză a fost faptul că iubita mea a renunţat şi ea la jobul ei din New York pentru a se întoarce în Londra. Ne-am zis amândoi: «Hai să luăm o pauză de la profesiile noastre şi să avem un an doar pentru noi şi relaţia noastră!» Aşa că am petrecut fiecare zi a anului împreună, călătorind", a mărturisit Ed. Tipic pentru un Vărsător, britanicul fiind născut pe 17 februarie. Bineînţeles că lucrurile au curs, apoi, armonios şi frumos: de Crăciun, în 2017, cântăreţul o cere de soţie pe Cherry, anunţând vestea cea mare în ianuarie 2018, an în care cei doi ajung şi la altar, pe furiş. Evident că roşcatul a mai făcut o mărturisire: femeia perfectă cere un cântec perfect. „«Perfect» a fost primul cântec pe care l-am scris pentru noul album şi a fost inspirat de Cherry. N-am putut să-i văd prima reacţie la acest cântec, pentru că ea încă trăia în New York în acea perioadă. I l-am trimis prin e-mail, iar ea mi-a răspuns că-i place foarte mult.“

ed sheeran si iubita profimedia 0296774546 jpg jpeg

Bine, obectiv vorbind, Sheeran nu i–a dedicat cântece mişto doar actualei soţii, ci şi femeilor cu care s-a iubit înaintea acesteia. Cântăreaţa Nina Nesbitt, cu care s-a iubit în 2012, a fost muza a două piese de-ale lui, "Nina" şi "Photograph". O altă relaţie meteorică, care a început în ianuarie 2014, cu o angajată de-a chefului Jamie Oliver, Athina Andrelos, a dat lumii superbul şi romanticul hit "Thinking Out Loud". Deşi în piesă se vorbea despre o iubire până la adânci bătrâneţi, cei doi s-au despărţit în februarie 2015, la timp pentru ca Sheeran să se refacă emoţional şi să fie pregătit să se implice în relaţia cu Cherry, începând cu iulie 2015. „Dintotdeauna m-am gândit că voi sfârşi lângă o actriţă sau cineva din aceeaşi industrie cu mine. N-a fost cazul“, conchide Ed, pe care vom avea plăcerea să-l ascultăm cântând live toate aceste ode dedicate iubirilor lui, pe 3 iulie.

Foto: getty images, profimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg