Ei au fost daţi dispăruţi!

29 octombrie, 2018
1 gettyimages 1834488 jpg jpeg

Alertă maximă! Au stârnit o teamă imensă în rândul familiei şi al fanilor lor atunci când nimeni nu mai ştia pe unde erau şi dacă păţiseră sau nu ceva. Poliţia a pornit în căutarea lor, iar cei norocoşi au fost găsiţi şi înapoiaţi celor dragi. Însă, din păcate, nu toţi au avut acest destin...

Sinead O'Connor

Cântăreaţa şi compozitoarea irlandeză a dispărut de pe suprafaţa pământului pe 15 mai 2016. La 6 dimineaţa, vedeta s-a dus la o plimbare cu bicicleta prin Wilmette, o suburbie din Chicago, dar nu s-a mai întors. Cineva din anturajul ei a declarat în mod oficial dispariţia ei, iar poliţia a început căutările.  

image

Creatoarea hitului "Nothing Compares 2 U" se luptă de ceva timp cu depresia şi cu numai câteva zile înainte de dispariţia ei, Sinéad a scris pe social media un mesaj îngrijorător adresat fiului ei, Shane (12), pentru custodia căruia se lupta ea la acea vreme. După ce nu ajunsese acasă de 24 de ore, familia şi prietenii vedetei se temeau ca O'Connor să nu-şi fi luat singură viaţa, având în vedere că vedeta încercase şi în trecut să se sinucidă.

image

Din fericire, cântăreaţa a fost găsită nevătămată după încă câteva ore, iar poliţia a încetat căutările disperate odată ce s-a asigurat că vedeta era în siguranţă.   

Ozzy Osbourne

Coincidenţa face ca tot în mai 2016 să dispară şi faimosul rocker de acasă. Mă rog, el a fost dat afară din casă de soţie, din cauza infidelităţii lui, însă nu era de găsit nici măcar de copiii lui. Jack, Kelly şi Aimee aflaseră de cearta dintre Sharon, mama lor, şi Ozzy şi n-au avut nimic de comentat când legendarul rocker s-a cazat în Beverly Hills Hotel pentru câteva zile. Însă, după numai câteva zile, Osbourne nu mai era de găsit nici la hotel, nici acasă.

image

Familia lui Ozzy se temea ca rockerul să nu fi căzut din nou în patima alcoolului şi a drogurilor, pentru a îndura mai uşor umilinţa de a fi alungat din propria casă. Însă, înainte de-a intra complet în panică toţi cei apropiaţi lui, Osbourne şi-a arătat din nou faţa acasă. Şi, mai mult, chiar a fost iertat de soţia sa.

image

Katherine Jackson

Numele matriarhului familiei Jackson a ajuns în toată presa americană după ce nepotul ei, Trent Jackson, s-a dus frumuşel la poliţie care să depună o plângere legată de dispariţia lui Katherine. Era 21 iulie 2012 când toată lumea a rămas cu răsuflarea tăiată de teamă ca mama lui Michael Jackson să nu fi păţit ceva. Poliţia a început investigaţiile imediat ce a aflat de dispariţia lui Katherine Jackson.  

image

După 24 de ore de cercetări, autorităţile americane au reuşit să dea de femeia de 82 de ani, care se afla în Arizona, alături de o parte din familia ei. Şi-atunci de ce a mai dat-o dispărută Trent Jackson? Cel mai probabil că discuţiile în contradictoriu din sânul familiei, legate de moştenirea regretatului superstar Michael Jackson, au rupt familia în două şi, mai mult, au dus la manipularea bietei femei, care fusese însărcinată cu gestionarea averii lui MJ în numele copiilor minori ai acestuia.

image

Kurt Cobain

Liderul trupei Nirvana a murit pe 5 aprilie 1994, după o încercare reuşită de a-şi lua viaţa. Înainte de moartea sa, Kurt fusese internat într-o clinică de reabilitare din California, de unde a plecat prematur şi s-a întors acasă la el, în Seattle, unde soţia lui, Courtney Love şi fiica lor, Frances Bean, îl aşteptau. Din păcate, viaţa nu i s-a îmbunătăţit după tratamentul administrat, dimpotrivă, i s-a părut insuportabilă, motiv pentru care Cobain s-a sinucis cu o puşcă. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit pe 8 aprilie 1994, alături de puşca cu pricina şi un bileţel de “Adio!” pe care l-a lăsat familiei.      

image

Înainte de-a comite acest gest absolut regretabil, Cobain ducea o viaţă haotică. Disperate că nu ştiau nici măcar pe unde era, mama faimosului rocker a depus la poliţie o declaraţie conform căreia Kurt era dat dispărut, în timp ce soţia lui, Courtney, a angajat un detectiv particular care să-l găsească. A fost văzut, într-un final, de bona lui Frances într-un magazin de arme, de unde şi-a achiziţionat şi puşca cu care s-a sinucis.

Din păcate, nu a putut fi ajutat în niciun fel înainte de-a comite ultimul său gest, în ciuda semnalelor de alarmă pe care chiar el le trăgea mergând prin oraş deghizat şi dispărând, din când în când, fără urmă, înainte de a-şi lua viaţa.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg