Ei sunt urmaşii lui Jude Law! Cum arată cei cinci copii ai unuia dintre cei mai răvniţi actori de la Hollywood!

10 octombrie, 2017
jude law png

Jude Law este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood şi un bărbat extrem de arătos, aşa că ar fi fost şi păcat să nu facă o mulţime de copii care, pe deasupra, să-i mai şi semene izbitor. Aşa că actorul cu ochii verzi  este tatăl a cinci copii, dintre care unul este nelegitim.

Împreună cu Sadie şi cu copiii.

Jude Law are trei copii din timpul căsătoriei lui cu Sadie Frost - Rafferty ( 21), Iris ( 16) şi Rudy ( 15), o fetiţă în vârstă de 5 ani cu modelul american Samantha Burke şi, cireaşa de pe tort, starul în vârstă de 44 de ani a devenit din nou tătic în 2015, iar fericita mămică este o cântăreaţă necunoscută pe nume Catherine Harding în vârstă de 25 de ani, pe care Jude a întâlnit-o la nişte filmări în Cehia. Poate că de cei mai mari dintre copii aţi mai auzit, căci Rafferty este şi el actor, iar Iris este fotomodel, însă pe Rudy, Sophia şi Ada Law probabil că nu îi cunoaşteţi.

Fiul cel mare, Rafferty.

Rafferty este fiul cel mare al lui Jude Law cu Sadie Frost, are 21 de ani şi îi calcă pe urme celebrului său tată. I-a moştenit trăsăturile? Ei bine da, şi nu doar asta, ci şi atitudinea şi talentul. Este model şi actor şi a pozat pentru mai multe reviste cunoscute din UK. Şi talentul celui mai mare dintre urmaşii lui Jude nu se opreşte aici. Raf este pasionat şi de muzică şi are chiar şi o formaţie rock.

Iris Law.

Din urmă îl ajunge şi sora sa mai mică, Iris (16) , care are deja o carieră în modeling. Nu mai este nicio noutate că odraslele de la Hollywood urmează cariere fie în cinematografie, fie în modeling, însă Iris are şi alte pasiuni - pictează şi visează să devină stilist.

Rafferty, alături de Rudy Law.

La rândul său, Rudy Law, 15 ani, a debutat şi el în cinematografie încă de acum 6 ani, când şi-a demonstrat talentul actoricesc într-un scurtmetraj experimental "Dotty". Rudy, cel mai mic copil cu Sadie Frost, este la fel de frumos ca tatăl său.

Sophia Law este tusă cu breton şi are ochii verzi.

Despre fiica de 8 ani a lui Jude cu fosta parteneră, Samantha Burke, nu ştim prea multe, căci mama sa a ţinut-o bine ascunsă în tot acest timp. Însă o fotografie recentă cu micuţa demonstrează că şi ea a moştenit de la Jude Law tot ce a fost mai bun - ochii verzi şi privirea pătrunzătoare.

Ada Law, mezina lui Jude Law.

În 2015 s-a născut şi Ada Law, acum în vârstă de 1 an şi jumătate, fiica nelegitimă a lui Jude cu Catherine Harding.

Foto: Instagram, Twitter.



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg