Ela Crăciun a fugit cu copiii în Dubai

8 aprilie, 2021
1 dubai jpg jpeg

În plină pandemie, Ela Crăciun a ales să plece, pentru câteva zile, alături de soţul ei şi de cei trei copii, în Dubai. Călătoria este una memorabilă.

Ela Crăciun a mai bifat în urmă cu două luni o vacanţă în Dubai. De această dată însă, vedeta şi-a propus să continue distracţia în Dubai. “Azi am fost cuminţi: deşi ne-am trezit devreme, am ajuns pe plajă după ora 10. La prânz eu am fost cu Nicho la somn, iar copiii au mai rămas cu Alex pe plajă. Normal ca Bibi a venit ars. Vă mai aduceţi aminte că acum câţiva ani, când i-am lăsat la plajă cu Alex, i-am găsit pe amândoi arşi? Am căutat poza, dar n-am găsit-o.

Seara ne-am plimbat pe faleză, am luat cina la restaurantul Awani ( este preferatul nostru aici şi are specific din Orientul Mijlociu) am mâncat îngheţată turcească şi ne-am parfumat cu arome orientale. Au ales apoi alte centre de interes. “Am vrut să ne plimbăm la Madinat Jumeirah cu bărcile, dar nu mai merg pentru turiştii care nu sunt cazaţi în hotelurile de acolo. Am vizitat totuşi bazarul şi normal că nu am plecat de acolo cu mâna goala.

Am vrut să mergem pe plaja din apropierea celebrului Burj Al Arab, dar totul era full Am ajuns într-un final la Dubai Mall, am văzut spectacolul de fântâni şi Aquarium”.

Aş vrea să-i ţin sub aripa mele toată viaţa. Din păcate pentru noi, din fericire pentru ei, toţi zboară la un moment dat.

M-a întrebat o prietenă dacă şi pe ea o aşteaptă asta ( povesteam pe stories că Bibi nu vrea să mai vină cu noi, se plânge că e urât în vacanţă cu părinţii). Nimeni nu scapă, toţi copiii cresc şi vor independenţă.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg