Ela Crăciun debutează în film, cu un rol de mamă putred de bogată, în comedia ,,Tati part-time”

3 octombrie, 2023

După ce anul trecut își împrumuta vocea unui personaj dintr-un film pentru copii, Ela Crăciun marchează acum o nouă premieră în cariera sa și debutează pe marile ecrane într-un rol parcă făcut pentru ea, în comedia ,,Tati part-time”, care va avea avanpremiera în cinematografe în 2 ianuarie 2024.

Ela Crăciun png

Ela o va interpreta pe doamna Pârvulescu, mamă a cinci copii, frumoasă și putred de bogată în ,,Tati part-time”, un film cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale.

,,Mă bucur foarte mult. Este ceva ce mi-am dorit cu adevărat și mă bucur teribil că s-a întâmplat acum, cu acest proiect. Spre deosebire de ce se vede mereu pe ecrane, vă pot spune cu siguranță că este totul diferit atunci când ești pe set. În realitate este foarte greu. Ceea ce pe ecran se traduce într-o scenă de câteva minute, necesită zile întregi de filmare”, a declarat Ela Crăciun despre debutul său cinematografic.

Ela Crăciun 2 jpg

Aceasta confirmă din postura de mamă a trei copii că sunt extrem de multe provocări cu care vine la pachet statutul de părinte: ,,Parcă îmi joc viața mea de zi cu zi. Sunt multe situații în care mă regăsesc. În Tati part-time sunt soția unui avocat foarte bogat. Am cinci copii și viața mea este un lux permanent”, declară vedeta

Un film regizat de Letiția Roșculeț, care își face astfel debutul în regia de lungmetraj, scenariul pentru ,,Tati part-time” este scris în colaborare cu Matei Dima, care semnează genericul și în calitate de producător al comediei, alături de Lucian Ștefan și Alexandra Hash.

O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii, ,,Tati part-time” se anunță a fi încă de pe acum un real succes: ,,Cu siguranță filmul va fi primit cu brațele deschise de către părinți, care se vor regăsi în multe scene și le va plăcea foarte mult.”, concluzionează Ela Crăciun.

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg
Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (2) jpg
Genoveva Casanova jpg
Rishi Sunak si sotia Akshata Murty la banchetul de stat   GettyImages 1795002381 jpg
Monica Anghel, o regina dark pentru Cera Mihailescu in show ul Rock & Fashion de Alin Gălățescu   Facebook (2) jpg
4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg
FotoJetGoldie jpg
Mihai Morar și fiicele sale gemene, Foto Facebook jpg