Ela Crăciun, în rolul lui Jennifer Lopez. Cum s-a transformat vedeta

3 februarie, 2020
1 ela5 jpg jpeg

Ela Crăciun şi-a schimbat radical stilul. Vedeta de televiziune a devenit Jennifer Lopez pentru o zi, asta după ce specialiştii în machiaj şi coafură i-au adaptat look-ul pentru a se apropia cât mai mult de vedeta de peste ocean.

 Minionă şi cu o siluetă de tip clepsidră precum cunoscuta artistă, Ela a intrat cu uşurintă în noul rol pozând ca Jenny from the Block pe străzile Bucureştiului, în vestimentaţii ce aduc aminte de videoclipurile faimoasei cântăreţe.

Astfel, i-au fost aplicate extensii lungi, iar părul a fost strâns în coadă de tip Pony Tail, iar machiajul a fost similar cu cel al vedetei. 

Rezultatul este spectaculos, iar Ela Crăciun a vrut să imortalizeze reuşita făcând câteva fotografii în studio, dar şi pe străzile din Bucureşti. Pentru pozele exterioare a ales să poarte o maletă roz şi haină de blană artificială, iar pentru cele de studio o rochie sexy ce îi pune în valoare formele generoase.

2 ela1 jpg jpeg

 „Jennifer Lopez este un exemplu din toate punctele de vedere. Un exemplu de cum poţi să fii mamă şi femeie de carieră în acelaşi timp, de cum să îţi întreţii aspectul fizic prin sport şi alimentaţie sănătoasă pentru ca, la 50 de ani, să uimeşti întreaga lume. O admir pentru că este un etalon de frumuseţe şi ambiţie, un exemplu pentru toate femeile”, declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun a mai avut în trecut o transformare stilistică spectaculoasă. Cu ocazia unei cunoscute galea intrat îi pielea lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood şi o rochie în nuanţa roz pudrat ce i-a pus în evidenţă silueta tip clepsidră pentru care este admirată şi celebra Kim Kardashian.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg