Ela Crăciun, în rolul lui Jennifer Lopez. Cum s-a transformat vedeta

3 februarie, 2020
1 ela5 jpg jpeg

Ela Cr─âciun ┼či-a schimbat radical stilul. Vedeta de televiziune a devenit Jennifer Lopez pentru o zi, asta dup─â ce speciali┼čtii ├«n machiaj ┼či coafur─â i-au adaptat look-ul pentru a se apropia c├ót mai mult de vedeta de peste ocean.

 Minion─â ┼či cu o siluet─â de tip clepsidr─â precum cunoscuta artist─â, Ela a intrat cu u┼čurint─â ├«n noul rol poz├ónd ca Jenny from the Block pe str─âzile Bucure┼čtiului, ├«n vestimenta┼úii ce aduc aminte de videoclipurile faimoasei c├ónt─âre┼úe.

Astfel, i-au fost aplicate extensii lungi, iar p─ârul a fost str├óns ├«n coad─â de tip Pony Tail, iar machiajul a fost similar cu cel al vedetei. 

stanga
dreapta
2 ela1 jpg jpeg
3 ela2 jpg jpeg
4 ela3 jpg jpeg
1 ela5 jpg jpeg

Rezultatul este spectaculos, iar Ela Cr─âciun a vrut s─â imortalizeze reu┼čita f─âc├ónd c├óteva fotografii ├«n studio, dar ┼či pe str─âzile din Bucure┼čti. Pentru pozele exterioare a ales s─â poarte o malet─â roz ┼či hain─â de blan─â artificial─â, iar pentru cele de studio o rochie sexy ce ├«i pune ├«n valoare formele generoase.

2 ela1 jpg jpeg

 ÔÇ×Jennifer Lopez este un exemplu din toate punctele de vedere. Un exemplu de cum po┼úi s─â fii mam─â ┼či femeie de carier─â ├«n acela┼či timp, de cum s─â ├«┼úi ├«ntre┼úii aspectul fizic prin sport ┼či alimenta┼úie s─ân─âtoas─â pentru ca, la 50 de ani, s─â uime┼čti ├«ntreaga lume. O admir pentru c─â este un etalon de frumuse┼úe ┼či ambi┼úie, un exemplu pentru toate femeileÔÇŁ, declar─â Ela Cr─âciun.

Ela Cr─âciun a mai avut ├«n trecut o transformare stilistic─â spectaculoas─â. Cu ocazia unei cunoscute galea intrat ├«i pielea lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o peruc─â blond─â, un machiaj similar vedetei de la Hollywood ┼či o rochie ├«n nuan┼úa roz pudrat ce i-a pus ├«n eviden┼ú─â silueta tip clepsidr─â pentru care este admirat─â ┼či celebra Kim Kardashian.Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg