Ela Crăciun, răsfăţată de soţ în Maldive: ''Sunt la fel de îndrăgostită ca atunci când ne-am cunoscut''

16 februarie, 2021
2 ela11 jpg jpeg

Ela Crăciun trăieşte o vacanţă de vis în Maldive, alături de soţul ei şi doi dintre copii. Vedeta a postat pe contul său de Instagram imagini cu surpriza pe care i-a făcut-o partenerul său chiar de Ziua îndrăgostiţilor.

7 ela1 jpg jpeg

Într-un decor de vis, cei doi au luat masa pe malul oceanului, acompaniaţi de o trupă locală de muzică. Decorul a fost creat special pentru această zi, sub o boltă de inimi cuplul a pozat romantic. Meniul a fost unul făcut special pentru sărbătoarea romantică şi a constat în fructe de mare, scoici şi specialităţi locale. "Am fost copleşită de atenţia cu care Alex a plănuit toate aceste momente pentru noi. Detaliile au fost extraordinar de bine plănuite iar copiii s-au distrat şi ei alături de noi. Sunt la fel de îndrăgostită ca atunci când ne-am cunoscut şi recunoscătoare pentru familia minunată pe care o am", spune Ela.

6 ela14 jpg jpeg

Surprizele serii au continuat pe ringul de dans, unde soţul Elei a dansat cu fiica lor de 9 ani, Alesia, spre emoţia mamei, care a rămas la joacă cu micuţul Nicholas. Pentru că nu avea cum să fie o zi romantică fără un cadou pe măsură, Ela a primit de la soţul ei o cutie de bijuterii realizată manual. Cei mici au fost răsfăţaţi cu dulciuri în formă de inimă dar şi bucuria de a sta împreună cu părinţii într-o vacanţă de care s-au bucurat foarte mult.

5 ela13 jpg jpeg

Ela recunoaşte că a avut o vacanţă cu multe peripeţii. "Nu sunt adeptă zborurilor lungi cu copiii, de fapt este prima oară când un copil al meu aşa mic vine cu noi într-o destinaţie atât de îndepărtată. Mi-a fost teamă că nu o să reziste 10 ore în avion, dar Nicholas ne-a întrecut toate aşteptările. S-a comportat exemplar. Pe 1 februarie a fost ziua Alesiei, iar anul trecut ne-a cerut o promisiune: în fiecare an, de ziua ei, să îi facem cadou o călătorie. Am căutat o destinaţie safe, în care să ne putem bucurA de soare, apă şi plajă. Am ales Maldive, o ţară pe care n-am mai vizitat-o până acum, dar cu siguranţă o ţară în care ne vom întoarce. Alesia şi Nicho au stat toată ziua în apă, au făcut castele din nisip şi s-au jucat într-o libertate incredibilă, de care am uitat în ultimul an. Alesia a fost pentru prima oară la scufundări, însă nu a fost cucerită total de această activitate. Ne-am plimbat cu barcă, am văzut peşti coloraţi, pisici de mare şi rechini", spune vedeta pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg