Ela Crăciun, vacanţă de vis la Disneyland

27 ianuarie, 2020
6 ela jpg jpeg

Ela Crăciun a marcat ziua fiicei sale cu un dar inedit: i-a oferit o vacanţă la Disneyland Paris. Micuţa Alesia, care va împlini 8 ani pe 1 februarie, a petrecut câteva zile de vis.

Cele două s-au cazat într-unul din hotelurile tematice din incinta parcului şi au avut parte de experienţe uimitoare.

„Cu Alesia am fost pentru prima dată la Disneyland când eram însărcinată cu ea, apoi când avea 4 ani. Era prea mică pentru a-şi mai aminti ceva de atunci, aşa că acum am decis că cel mai frumos cadou pentru ea este să mergem doar noi două în acest parc minunat pe care să îl descopere acum cu alţi ochi. A fost pentru prima dată când am stat într-un hotel Disney, iar experienţa a fost wow. Alesia a fost în extaz, s-a întâlnit cu Micky Mouse şi cu alte personaje preferate.

Am prins perioada în care tematica principală a fost seria Frozen. I-am făcut cadou rochia Elsei, cu coroană şi baghetă magică, s-a machiat ca în film şi a luat cina alături de personajele Olaf şi Kristoff. A fost foarte fericită. Ziua s-a urcat în toate atracţiile din parc. Mie mi-a fost foarte frică de roller coastere, însă ea le adoră. A zis ca a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. Pe 1 februarie i-am pregătit o nouă surpriză, de această dată în Bucureşti, când va petrece cu prietenii ei de aici”, povesteşte Ela Crăciun.

Vedeta îşi doreşte ca în acest an să petreacă mai mult cu familia. "În ultimii ani, parcă au intrat zilele în sac şi deşi ştiu că ne vedem dimineaţa, îi pregătesc pe Alex şi Alesia şcoală, apoi stau cu Nicholas, iar  seara ne revedem cu toţii, parcă trece ziua mult prea repede. Aş vrea să le ofer mai mult, să facem mai multe lucruri împreună, să stau mai mult şi cu soţul meu, să ies cu mama la o cafea, să merg cu sora mea la cumpărături, să ne vedem cu verişoara noastră şi să facem o seară a fetelor… Am o familie mare şi sunt conştientă de faptul că ei sunt cel mai preţios lucru pe care îl am. Mi-au fost alături dintotdeauna, ne iubim necondiţionat şi mă simt liniştită când sunt cu ei. Sunt mamă, soţie, fiică, soră, verişoară, noră, cumnată. Toţi oamenii din familie sunt importanţi pentru mine şi aş vrea să le ofer mai mult din timpul meu".Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg