Elena Ionescu (ex-Mandinga), din nou în centrul scandalului la "Survivor România" VIDEO

3 martie, 2020
8 gratiela duban scandal elena ionescu survivor romania 5 jpg jpeg

Când lucrurile păreau să se fi calmat în tabăra Faimoşilor, conflictul a reizbucnit între vedetele din competiţia din Republica Dominicană.

Nicio zi fără scandal! Dacă tensiunile au apărut şi între Războinici, iată că nici Faimoşii nu s-au calmat definitiv. Şi asta pentru că, în ciuda armistiţiului dintre actriţa Graţiela Duban şi cântăreaţa Elena Ionescu, scandalul a escaladat din nou, sub ochii celorlalţi colegi din grupul vedetelor.

Dacă în urmă cu câteva zile, discuţia despre raţiile de mâncare şi igiena personală părea demult uitată între cele două concurente de la "Survivor România", iar pe traseu părea chiar că se susţin reciproc fără nicio urmă de falsitate, a fost de-ajuns doar o banală conversaţie pe marginea preparării unui sos pentru paste, pentru ca Insula Faimoşilor să ia din nou foc. Iar cea care a redeschis cutia Pandorei a fost Elena Ionescu.

"Doar pentru faptul că ultima oară când a făcut nişte paste - foarte bune, nimic de obiectat - toată lumea tânjea după sosul de roşii, care era foarte puţin. Şi am venit cu o idee, dar doar la nivel de idee şi propunere, că ar fi drăguţ, dacă tot avem acest sos de roşii, să-l înmulţim puţin, având şi făină, cu 2-3 linguriţe de făină, să facem un sos mai lung, practic", a povestit Elena Ionescu de la ce a pornit iarăşi discuţia în contradictoriu. (minutul 6:27)

"Ea a venit cu propunerea asta, Mihai a spus că e o propunere proastă, pentru că a spus că făina ar trebui folosită pentru acele scovergi pe care le fac. Ea a răbufnit, a răbufnit şi Mihai şi, uite aşa, a renăscut conflictul", a explicat şi Graţiela Duban varianta sa.

Din păcate, după ce Elena Ionescu i-a reproşat că joacă din nou teatru, Graţiela Duban a răbufnit, justificând că, prin faptul că preferă să se retragă şi să nu mai facă comentarii, nu joacă teatru, ci evită să intre din nou în conflict. "Faptul că vreau să plec de unde e un conflict şi nu vreau să mă bag în el, tu îmi spui că joc teatru? Dacă nu mă bag în conflict, gata, joc teatru!".

"Graţiela, evident, că a început să joace un pic de teatru, aşa cum este obişnuită ea, din păcate", susţine în continuare Elena Ionescu, care o consideră pe coechipiera sa " ", iar pe fotbalistul Mihai Onicaş că "e irascibil" şi "se victimizează".

La final, boxerul Cezar Juratoni a fost cel care a tras concluziile: "Îmi dau seama că tu, Elena, n-ai vrut să arăţi, dar ai arătat că te-ai supărat, Graţiela a simţit şi a plecat."

Iată cum a escaladat conflictul:Recente pe Ok! Magazine

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg