Elizabeth Hurley în lacrimi. Fostul ei logodnic, Shane Warne, a murit la vârsta de doar 53 de ani!

7 martie, 2022
1 eliyabeth hurley si shane warne 1 jpg jpeg

Actriţa deplânge pierderea celebrului jucător de cricket, cu care a fost logodită de două ori.

Final trist pentru povestea de dragoste dintre Elizabeth Hurley şi Shane Warne, care aveau o relaţie cumva neîncheiată, în ciuda despărţirii lor din 2013. Practic, după Hugh Grant, Shane Warne a fost a doua ei mare iubire din această viaţă - deşi Elizabeth Hurley are şi un mariaj la activ, cel cu afaceristul indianul Arun Nayar.

Vestea că Shane a murit vineri a căzut ca un trăsnet peste familie şi cunoscuţi. Jucătorul australian de cricket, considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, a suferit un atac de cord la vârsta de 52 de ani, în timpul vacanţei din Koh Samui, Thailanda. El era plecat cu alţi trei prieteni în Samujana Villas. În după-amiaza zilei fatidice, el se retrăsese în camera lui, urmând să coboare la cină la ora 17:00. Când nu a apărut, prietenii i-au bătut la uşă şi, văzând că nu răspunde, au forţat intrarea şi au descoperit ce se întâmplase. Unul dintre ei, care îi era şi manager, a încercat să-l resusciteze, el având puls slab la sosirea echipei de salvare. Din păcate, orice altă manevră s-a dovedit a fi în van.

stanga
dreapta
2 eliyabeth hurley si shane warne 1 jpg jpeg
3 eliyabeth hurley si shane warne 2 jpg jpeg
4 eliyabeth hurley si shane warne 3 jpg jpeg
5 eliyabeth hurley si shane warne 4 jpg jpeg
6 eliyabeth hurley si shane warne 5 jpg jpeg
7 eliyabeth hurley si shane warne 6 jpg jpeg
8 eliyabeth hurley si shane warne 7 jpg jpeg
9 mail sport 750 jpg jpeg

Între timp, potrivit "The Mirror", poliţia thailandeză a aflat că Warne s-a plâns de dureri în piept în Australia, înainte de călătoria sa în Thailanda, spunând că avea „un record de simptome cardiace”. Mai mult, cu patru zile înainte, el vorbise, într-un mesaj pentru fanii săi internauţi, despre intenţia lui de-a mai slăbi şi de a-şi intra în formă până în luna iulie. Şi, ca o coincidenţă bizară, ultimul tweet al lui Warne, postat cu 12 ore înainte de deces, îi era dedicat colegului australian de cricket, Rod Marsh, care a murit după ce a suferit... un atac de cord.

3 eliyabeth hurley si shane warne 2 jpg jpeg

De când a aflat, Elizabeth Hurley e de neconsolat. Ea a postat pe reţelele de socializare un set de fotografii de pe vremea în care erau împreună şi chiar plănuiau să se căsătorească. "Simt că soarele a trecut pentru totdeauna în spatele unui nor. RIP iubitul meu, Inimă de Leu", a notat actriţa britanică, fosta iubită a lui Shane,între 2011 şi 2013, timp în care au fost logodiţi de două ori. În septembrie 2013, actriţa britanică s-a despărţit pentru prima dată de el, după ce descoperise o serie de mesaje destul de intime în telefonul mobil al acestuia, provenind de la o altă femeie, în timp ce îşi făcea bagajele pentru o călătorie în Australia. După împăcare şi reînnodarea promisiunii căsătoriei, primită cu bucurie de fiul lui Liz şi de cei trei copii ai lui Shane, care se vedeau deja formând o familie, cei doi s-au despărţit după câteva luni, în decembrie 2013. Totuşi, ei au rămas ataşaţi unul de altul şi cu întrebarea dacă-şi vor putea relua vreodată relaţia. Din păcate, viaţa a decis definitiv pentru ei.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg