Elle Macpherson și-a adus noul iubit la Bran, la party-ul lui Elon Musk. Cum au arătat cei doi?

31 octombrie, 2022

Elle Macpherson, supranumită The Body, ne-a bucurat cu numeroasele ei story-uri pe Instagram în care apare pe străzile din Brașov și la petrecerea lui Elon Musk. 

2 elle macpherson jpg jpeg

În vârstă de 58 de ani, fostul supermodel australian a făcut furori la mult discutata petrecere organizată de miliardarii tech, precum Elon Musk, la Castelul Bran din România. Divorțată din anul 2017 și mama a doi băieți mari, Elle a părut extrem de impresionată de farmecul medieval al orașului Brașov, acolo unde s-a plimbat agale pe srăduțele pietruite și înguste, îmbrăcată foarte casual într-o geacă de piele îmblănită, pulover crem și pantaloni mulați din piele. 

Apoi, le petrecerea de aseară organizată, chipurile, de Elon Musk la Castelul Bran, Elle Macpherson a avut o ținută foarte diafană și misterioasă, în același timp, de mireasă medievală, purtând o rochie lungă cu trenă, albă, și o capă de aceeași culoare.

Mai interesant este că în imaginile postate pe Instagram de către Elle Macpherson a apărut și cel despre care se spune c-ar fi noul iubit al supermodelului, muzicianul american Doyle Bramhall II, în vârstă de 53 de ani. 

elle macpherson iubit jpg

Lăsând deoparte mult discutata petrecere a lui Elon Musk, mulți se întreabă cum face Elle Macpherson să afișeze la 58 de ani această siluetă de puștoaică, aceeași cu care făcea furori pe catwalk, în anii 80?

Ei bine, secretul acestui fost supermodel se scrie în două cu­vinte: dieta alcalină. E vorba de regimul care are ca scop echilibrarea nivelului PH-ului din orga­nism, prin reducerea cantităţii de hrană acidă, cu PH mai mic de 7, cum ar fi carnea roşie, pro­dusele procesate, zahărul şi alcoolul, în favoarea celei alcaline, cu PH mai mare de 7, cum ar fi legumele, seminţele de orice fel şi cerealele.

Ce conţine mai exact meniul lui Elle Macpherson? Spanac, sfeclă roşie, brânză de capră, kale, qui­noa, seminţe de pin sau peşte. Când Elle a trecut la un stil de viaţă alcalin, principalele schimbări pe care le-a făcut în alimentaţie au fost redu­cerea celor trei cafele din prima parte a zilei la una, o singură masă cu proteine pe zi şi elimi­narea cărnii roşii din dieta ei.

„Este cât se poate de simplu: mănâncă legume, fructe şi proteine slabe în calorii. Dacă nu poţi renunţa la dulciuri, alege o bucăţică de ciocolată neagră şi bea mul­tă apă“, recomandă frumoasa Elle Macpherson. Deşi există o listă lungă de alimente acceptate în dieta alcalină, vedete sunt peştele gras precum somonul, fructele, legumele, în special fasolea, seminţele comestibile de plante, cartofii dulci, măslinele şi nucile. Tot ce înseam­nă hrană procesată este interzis, la fel şi carnea, ouăle, zahărul, cafeaua, ceaiul, alcoolul şi pro­dusele din lapte.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate