Elon Musk, CEO-ul Tesla, va deveni din nou tată. Iubita lui a făcut un anunţ şocant!

9 ianuarie, 2020
4 elon musk deschiderea buna jpg jpeg

Mai exact, modul în care a ales să anunţe că este însărcinată cu Elon i-a şocat pe mulţi

Claire Elise Boucher, artista canadiană de 31 de ani care are numele de scenă Grimes, a postat o imagine cu ea topless în care, în zona abdomenului, se vede un făt. Grimes a folosit Photoshopul pentru a lăsa imaginea să spună totul: este însărcinată cu mogulul Elon Musk (48), cu care are o relaţie din luna mai 2018. Cei doi s-au cunoscut pe Twitter, după ce Elon a făcut o postare care pe ea a intrigat-o într-atât încât artista i-a scris acolo în privat. Un gest care a atras multe comentarii cum că Grimes ar fi fost interesată de banii lui şi l-ar fi vânat pe contul de social media.

elon musk girlfriend jpg jpeg

"Nu am nevoie de bani de la un bărbat. Grimes se autofinanţează", a fost răspunsul ei, atunci când până şi la poza de mai sus au apărut comentarii de acest gen. "Regina stocării banilor lui Elon. O adevărată femeie de afaceri", a scris cineva....

"Probabil imaginea va fi oricum banată de Instagram", a mai comentat artista. Ceea ce s-a şi înâmplat câteva ceasuri mai târziu - Instagram a şters poza care conţinea prea multă nuditate. Iar Grimes a postat din nou imaginea, într-o variantă prelucrată la sâni, astfel încât să fie acceptată de Instagram. Iar dacă mai era vreo urmă de îndoială, tot la comentariile de la această imagine, Grimes a scris: "Însărcinată". Copilul pe care îl aşteaptă nu este, însă, unicul moştenitor al mogulului cu o avere de 23,6 miliarde de dolari, care-l face a 40-a cea mai bogată persoană din lume, conform Forbes. Cu prima soţie, Justine Wilson, cu care a fost însurat între 2000 şi 2008, Elon mai are 5 copii (prin fertilizare in vitro): gemeni născuţi în 2004 şi tripleţi născuţi în 2006.

Înainte de Grimes, Elon a făcut vâlvă cu relaţia lui, în 2016 şi 2017, cu Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp. Problema este că scandalul a ajuns până într-acolo încât s-a spus că Amber l-a înşelat pe Johnny cu Elon. Iar presa a publicat orice aspect controversat legat de numele Musk, inclusiv faptul că tatăl lui de 72 de ani, Errol Musk, a făcut cel de-al şaselea copil cu fiica lui vitregă de 30 de ani, Jana Bezuidenhout, pe care o ştie de la vârsta de 4 ani. "Tata este o fiinţă îngrozitoare", s-a apărat Elon.

1 elon musk 2 jpg jpeg

Foto: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg