Ema Zeicescu revine cu un nou proiect. Unde va putea fi văzută jurnalista

4 februarie, 2020
1 whatsapp image 2020 02 04 at 12 06 57 1 jpg jpeg

Emma Zeicescu a dat TV-ul pe online! Jurnalista va prezenta pe Gândul.ro realităţile fiecărei zile. Emisiunea va fi difuzată din 10 februarie, începând cu ora 11.30.

“Este o bucurie pentru mine că am ocazia să fac parte din acest proiect, de la începuturile lui. Sunt foarte mândră de tot ce am construit, într-un timp foarte scurt, împreună cu Adrian Artene - Director Editorial şi Bebe Nicola - Producător General. Suntem cea mai proaspătă echipă din online. Colegii din echipă au fost aleşi cu mare atenţie, dintr-o piaţă aflată parcă într-un vortex al schimbărilor. Viitorul este…ONLINE!

Vom lansa un produs dinamic, orientat către actualitate. Îmi doresc ca “ Gândul LIVE” să devină principala sursă de informare a omului care navighează online. Pentru asta punem accentul pe subiectele care nasc emoţie în societate, pe evenimentele care pot fi anticipate, dar şi pe expertiza invitaţilor.

România nu ne lasă să ne plictisim, aşa că măcar să înţelegem împreună de unde încep şi unde se termină realităţile zilnice.Ce aducem nou? O abordare echilibrată a informaţiilor şi un dialog onest! Suntem foarte fericiţi şi că beneficiem de un studio nou-nouţ, cu tehnică de ultimă generaţie. În fiecare zi îţi trimit gânduri bune, aşa că te aştept la Gândul LIVE, de luni până vineri, de la 11.30!”, mărturiseşte Ema Zeicescu.

Frumoasa brunetă are o experienţă de aproape 20 de ani în media TV. Este specializată în News, Debate politic şi Breaking News. De-a lungul timpului, jurnalista a lucrat la TVR1, Digi24 şi Realitatea TV.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE