Emily Burghelea, fosta asistentă de la "Acces Direct", apare din nou la TV. La ce post poate fi văzută

16 iulie, 2020
6 emily burghelea si a dat demisia de la acces direct 6 jpg jpeg

Emily Burghelea nu mai are contract cu Antena 1, acolo avea un post de asistentă, în emisiunea "Acces Direct". Au existat anumite neînţelegeri între ea şi conducerea postului TV, aşa că nu a mai apărut. Vedeta apare din nou la TV, la un alt post!

Nu a suferit prea mult după ce nu a mai apărut pe post la Antena 1! Emily Burghelea a fosta asistenta Mirelei Vaida timp de câteva luni. Ea avea rolul de a conduce invitataţii în platou, de a mulţumi de fiecare dată partenerilor. Din păcate, au existat neînţelegeri între ea şi conducerea postului, ea şi-a spus nemulţumirile chiar în direct şi nu a mai apărut la TV. Ea a mers recent să îi ia lucrurile personale de la sediul "Acces Direct" şi le-a oferit urmăritorilor din mediul online explicaţii, ba chiar că ar exista şi un proces: "Am primit o rafală de întrebări legate de “reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a apărut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am vrut să va iau cu mine pe stories...

Fiecare postare mă poate costă scump în instanţa, dar acum dacă tot s-a creat acest subiect o să va povestesc. Nu am anunţat pe nimeni de acolo că merg. Le-am făcut o surpriză. Unele persoane mi-au zâmbit, altele s-au uitau urat. Am vorbit cu câţiva oameni care mi-au rămas dragi, dar am plecat repede. A fost că un dus cu apă rece. Aş vrea să mă înţelegeţi, dragalasilor! Nu vreau să mai discut despre acest subiect... Instanţa o să dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc şi că Veronica a fost bătută şi că cei de acolo vor să ascundă asta. Dacă trebuie să plătesc că NU am vrut să ascund, cum am mai spus, o să plătesc. Nu am o armata de avocaţi de partea mea...dar am dreptatea. În mai puţine cuvinte, ei îmi cer mie despăgubiri pentru că “le-am pătat” imaginea... Ce lume!!! Încerc să nu mă gândesc la asta.", spunea ea pe Instagram.

Acum, Emily Burghelea a pornit pe un nou drum. A schimbat şi postul TV!. Emily Burghelea va apărea la Kanal D, într-o rubrică din emisiunea Teo Show intitulată "Test de vedetă". O vom vedea alături de prezentator, de Sergiu Negotiu Piloff într-o ediţie. În plus, oare Emily va semna un contract cu Kanal D? A apărut într-o poză cu microfonul în mână. O vom vedea în postura de reporter?

Cine este Emily Burghelea?

Emily Burghelea are 21 de ani şi a devenit celebra în România după ce a participat la emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal D. În 2018, Emily a trecut şi pe la Şcoala de Ucenice a matinalilor Răzvan şi Dani de la Antena 1, dar nu a primit un post de ucenică.

În afară de iubirea pentru televiziune, Emily Burghelea este pasionată de haine, de fashion, de modă. A creat şi o linie de articole vestimentare pe placul ei, pe Instagram, acolo unde are peste 200.000 de fani, le promovează.

5 emily burghelea si a dat demisia de la acces direct 4 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg