Emily Burghelea, la spital în luna de miere: ''Îmi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta''

23 septembrie, 2021
4 burghe jpg jpeg

Emily Burghelea şi soţul ei au avut o nuntă ca-n poveşti. Luna de miere a devenit însă un film urât, asta după ce Andrei a fost nevoit să se interneze într un  spital din Turcia.

„Ştiţi ca se zice că prima plecare a unui cuplu tânăr căsătorit, în lume, se numeşte luna de miere. Asta ar trebui să fie şi pentru noi, luna de miere, dar Andrei m-a pus să aleg şi din toate ţările din lumea asta, am ales să venim aici, unde suntem acum, în Turcia. Dar nu ca să ne distrăm sau să ne relaxăm, am zis că daca tot este el atât de bine dispus şi acceptă să mergem oriunde în lume, vreau să venim aici ca să-şi trateze nişte probleme de sănătate”, a povestit blonda.

Fosta asistentă a Mirelei Vaida speră ca situaţia să se resolve cât mai repede.

stanga
dreapta
4 burghe jpg jpeg
2 burghe3 jpg jpeg

„Este un spital foarte bun aici, unde este deja internat şi îmi doresc din suflet să nu dureze foarte mult ca să mai avem şi timp să ne distrăm împreună. Sunt nişte chestii pe care le are de mai mult timp, n-a vrut până acum să le trateze, că aşa e el. Vă ziceam că-mi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta şi să-l ştiu şi eu bine. Am avut nişte perioade extrem de aglomerate, ne-am suprasolicitat amândoi, problemele lui s-au accentuat în perioada asta şi din cauza asta am decis că este momentul să luăm o pauză şi să avem grijă de noi”, a completat Emily.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg