Emma Stone a devenit mamă. Actriţa din "La La Land" a adus pe lume primul ei copil şi al soţului Dave McCary

26 martie, 2021
1 emma stone profimedia 0592199854 jpg jpeg

Actriţa de 32 de ani este extrem de discretă în privinţa vieţii personale

Emma Stone a devenit mamă, aducând pe lume primul ei copil pe 13 martie. Discreţia ei maximă a făcut, însă, ca vestea să ajungă greu şi în presă. Actriţa şi soţul ei nu au confirmat deocamdată dacă este vorba despre o fetiţă sau un băieţel, dar cei doi părinţi sunt extrem de fericiţi. 

Emma Stone l-a cunoscut pe Dave McCary în 2016, atunci când el i-a regizat sketch-ul interpretat de ea în emisiunea Saturday Night Live. În luna decembrie a acelui an, ea a fost gazda ce­lebrului show TV american. În vârstă de 35 de ani, Dave este mult mai puţin în lumina reflec­toarelor decât soţia lui. De fapt, nu este deloc în atenţia publicului. Practic, el este omul din spatele camerelor de filmare - iar acest lucru pare să fi fost o componentă stabilizatoare în cuplul lor. Foarte curând de la acel Saturday Night Live, cei doi au fost văzuţi împreună la premiera filmului lui, Brigsby Bear. Asta nu în­seamnă că relaţia lor a decurs cât se poate de lin.

emma stone si sotul profimedia 0486559112 jpg jpeg

Extrem de discreţi, cei doi par să fi ascuns un hop important în relaţia lor. Pe tot parcur­sul anului 2018, Emma şi Dave nu prea au fost văzuţi deloc împreună - în schimb, ea a fost zărită la cină cu fostul iubit, actorul Andrew Garfield, în ipostaze intime. Iar acea cină în doi a fost motiv pentru a se scrie că s-au îm­păcat. Aşadar, e foarte posibil ca Emma să se fi despărţit o perioadă de Dave. Dar chiar la începutul anului următor, în ianuarie 2019, lu­crurile s-au schimbat din nou: Emma şi David au fost împreună la Golden Globes After Party de la Beverly Hilton Hotel, petrecând alături de Rachel Weisz şi Daniel Craig. Iar în acelaşi an, pe 27 ianuarie, au apărut pentru prima dată oficial ca pereche pe covorul roşu, la Screen Actors Guild Awards. Anul a decurs perfect pentru ei, în decembrie anunţându-şi logodna (foto sus) - după o cerere în căsătorie făcută ca la carte, unde credeţi? Dave a îngenuncheat în faţa Emmei într-unul dintre birourile clă­dirii în care se realizează Saturday Night Live, acolo unde s-au cunoscut. „Nu era nimeni de faţă şi totul a fost foarte romantic“, a dezvăluit o sursă. Apropiaţii şi admiratorii Emmei au aşteptat nunta - dar anul 2020 a adus pandemia, aşa încât au preferat să amâne evenimentul. Apa­rent. În realitate, pentru acest cuplu super-discret pandemia a fost cortina perfectă pen­tru o ceremonie în taină şi pretextul de a se lipsi de oboseala şi tam-tam-ul unei nunţi de amploare. Aşa că în septembrie anul trecut aflam că cei doi şi-au unit destinele în secret.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg