Era cândva ”regina reţelelor de socializare”, dar o boală perfidă a ţinut-o departe de Internet mai bine de 4 ani. Dezvăluirile Selenei Gomez

7 aprilie, 2022
1 profimedia 0669535760 jpg jpeg

Vedeta este deschisă cu diagnosticul primit, acela de tulburare bipolară. Şi este de părere că informaţia este putere. Potrivit artistei, perspectiva se schimbă, când ai cât mai multe date.

Selena Gomez a explicat de ce a stat departe de Internet mai bine de 4 ani, în ciuda faptului că era, cândva, ”regina reţelelor de socializare”.

Vrea să fie cât mai sinceră şi autentică. Vedeta care recent şi-a schimbat şi coafura, a dezvăluit pasul următor însă o sănătate mentală de fier. A explicat de ce a renunţat la reţelele de socializare. Sănătatea e mult mai importantă.

Cântăreaţa a spus: ”Detaşarea de reţelele de socializare mi-a schimbat viaţa total. Sunt mai fericită, mai prezentă, formez legături mai solide cu oamenii”.

Starul de 29 de ani care în 2016 făcea furori în online e de părere că deşi Internetul este un instrument fabulos, avem nevoie de legături umane autentice în viaţa noastră.

Selena a lansat recent o platformă orientată pe sănătatea mentală, unde oamenii pot găsi informaţii legate de problemele cu care te poţi confrunta din acest punct de vedere. Sunt resurse documentate şi vrea să construiască în jurul ”Wondermind” o comunitate de sprijin, unde oamenii să simtă că nu sunt singuri şi că sunt înţeleşi.

Tulburarea bipolară face parte din categoria tulburărilor de dispoziţie şi este caracterizată de alternanţa între episoadele de manie sau hipomanie şi episoadele de depresie, fiecare dintre ele având o durată variabilă, de la câteva zile, până la câteva luni. „Bipolaritatea” se referă întocmai la cele două capete extreme ale dispoziţiei: depresia şi mania.

Aceste schimbări bruşte ale dispoziţiei afectează în mod semnificativ stabilitatea emoţională atât a persoanei care suferă de tulburare, cât şi a celor din jur.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}