Este anul lui Ben Affleck! Actorul nu-şi mai încape în piele de fericire: ”Plutesc! Sunt în cea mai fericită perioadă a vieţii”

5 octombrie, 2021
1 ben jpg jpeg

Ben Affleck trăieşte intens. Actorul are un an deosebit de bun, fiindcă îi merge din plin pe toate planurile: sentimental, carieră şi bani.

Dacă pentru mulţi 2021 poate că este unul dintre cei mai dificili ani, pentru Ben Affleck nu e cazul. Actorul nu-şi mai încape în piele de fericire. Trăieşte o poveste de dragoste superbă cu Jennifer Lopez, are o carieră înfloritoare, o familie fericită şi prieteni buni, precum George Clooney.

Vedeta a dat o scurtă declaraţie pentru presă duminică, când a participat la premiera filmului “The Tender Bar”, regizat de George Clooney. El a spus aşa: ”Mă aflu în cea mai bună perioadă a vieţii. Sunt foarte fericit! Viaţa este minunată.”

stanga
dreapta
2 ben jpg jpeg
3 ben1 jpg jpeg
4 ben2 jpg jpeg
5 ben3 jpg jpeg
6 ben si jen6 jpg jpeg
7 ben si jen2 jpg jpeg
8 ben si jen3 jpg jpeg
9 ben si jen4 jpg jpeg
10 ben si jen jpg jpeg
11 ben si jen1 jpg jpeg

Şi îl credem pe cuvânt. Încă din primăvară, de când s-a împăcat cu iubirea sa pierdută, actorul parcă a renăscut. A fost văzut în compania divei latino de nenumărate ori, în plus, şi-a alocat timp şi carierei. Ben Affleck a lucrat la “The Last Duel”, proiectul său cel mai recent. De asemenea, are doar cuvinte de laudă pentru producţia bunului său prieten Clooney, el catalogând filmul “The Tender Bar” drept unul excelent.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg