Este anul lui Ben Affleck! Actorul nu-şi mai încape în piele de fericire: ”Plutesc! Sunt în cea mai fericită perioadă a vieţii”

5 octombrie, 2021
1 ben jpg jpeg

Ben Affleck trăieşte intens. Actorul are un an deosebit de bun, fiindcă îi merge din plin pe toate planurile: sentimental, carieră şi bani.

Dacă pentru mulţi 2021 poate că este unul dintre cei mai dificili ani, pentru Ben Affleck nu e cazul. Actorul nu-şi mai încape în piele de fericire. Trăieşte o poveste de dragoste superbă cu Jennifer Lopez, are o carieră înfloritoare, o familie fericită şi prieteni buni, precum George Clooney.

Vedeta a dat o scurtă declaraţie pentru presă duminică, când a participat la premiera filmului “The Tender Bar”, regizat de George Clooney. El a spus aşa: ”Mă aflu în cea mai bună perioadă a vieţii. Sunt foarte fericit! Viaţa este minunată.”

Şi îl credem pe cuvânt. Încă din primăvară, de când s-a împăcat cu iubirea sa pierdută, actorul parcă a renăscut. A fost văzut în compania divei latino de nenumărate ori, în plus, şi-a alocat timp şi carierei. Ben Affleck a lucrat la “The Last Duel”, proiectul său cel mai recent. De asemenea, are doar cuvinte de laudă pentru producţia bunului său prieten Clooney, el catalogând filmul “The Tender Bar” drept unul excelent.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg