Este anul lui Ben Affleck! Actorul nu-şi mai încape în piele de fericire: ”Plutesc! Sunt în cea mai fericită perioadă a vieţii”

5 octombrie, 2021
1 ben jpg jpeg

Ben Affleck trăieşte intens. Actorul are un an deosebit de bun, fiindcă îi merge din plin pe toate planurile: sentimental, carieră şi bani.

Dacă pentru mulţi 2021 poate că este unul dintre cei mai dificili ani, pentru Ben Affleck nu e cazul. Actorul nu-şi mai încape în piele de fericire. Trăieşte o poveste de dragoste superbă cu Jennifer Lopez, are o carieră înfloritoare, o familie fericită şi prieteni buni, precum George Clooney.

Vedeta a dat o scurtă declaraţie pentru presă duminică, când a participat la premiera filmului “The Tender Bar”, regizat de George Clooney. El a spus aşa: ”Mă aflu în cea mai bună perioadă a vieţii. Sunt foarte fericit! Viaţa este minunată.”

Şi îl credem pe cuvânt. Încă din primăvară, de când s-a împăcat cu iubirea sa pierdută, actorul parcă a renăscut. A fost văzut în compania divei latino de nenumărate ori, în plus, şi-a alocat timp şi carierei. Ben Affleck a lucrat la “The Last Duel”, proiectul său cel mai recent. De asemenea, are doar cuvinte de laudă pentru producţia bunului său prieten Clooney, el catalogând filmul “The Tender Bar” drept unul excelent.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg