Este cel mai întunecat secret al actriţei Uma Thurman! A mărturisit că i-a lăsat traume încă din adolescenţă

22 septembrie, 2021
1 uma thurman jpg jpeg

Uma Thurman a vorbit despre cel mai întunecat secret al său! Şi asta ca o formă de protest, întrucât actriţa este de părere că această soluţie este necesară în unele cazuri, chiar dacă nu este dorită.

Actriţa acum în vârstă de 51 de ani a mărturisit că a fost profund marcată de un avort pe care l-a făcut în tinereţe. Că a rămas cu traume şi nu îşi imaginează cum este să nu poţi deţine controlul asupra propriului corp. Uma este revoltată de legea statului Texas care interzice avortul. Drept pentru care a considerat că îşi poate aduce contribuţia scriindu-şi gândurile într-o mărturie impresionantă.

Uma a trecut printr-un avort în adolescenţă şi vrea ”să ajungă la femeile şi fetele care poate simt ruşine că în unele cazuri nu pot decide pentru ele.”

stanga
dreapta
2 uma thurman jpg jpeg
3 uma thurman 1 jpg jpeg
4 uma thurman 2 jpg jpeg
5 uma thurman 3 jpg jpeg
6 uma thurman 4 jpg jpeg

”Legea aceasta este o unealtă discriminatorie pentru cei dezavantajaţi financiar”, a explicat Thurman.

”Femeile şi copiii din familii înstărite au la dispoziţie toate alegerile şi riscuri puţine.” De aceea, actriţa se gândeşte la femeile dezavantajate, cărora li se refuză dreptul de a alege, de care nu are nimeni grijă.

Thurman are o fiică, Maya şi un fiu, Levon, cu fostul soţ Ethan Hawke. Mai are o fiică, Luna, cu fostul logodnic Arpad Busson. Şi iată ce mărturie a făcut: ”Acesta este cel mai subru secret al meu! Am 51 de ani şi vă scriu de acasă, unde stau cu trei copii pe care îi ador şi îi cresc cu iubire, care sunt mândria şi bucuria mea.

Mă gândesc la femeile texane care sunt speriate şi traumatizate. Pentru cele care nu mai au drepturi asupra propriului corp. Pentru cele vulnerabile şi puse la colţul ruşinii doar pentru că au uter: vă spun! Sunt lângă voi. Aveţi curaj. Sunteţi frumoase. Ca fiicele mele.”, a scris mesajul de încurajare celebra actriţă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg