Ethan Hawke la 50 de ani este departe de imaginea lui din tinereţe. Cât de îmbătrânit este fostul soţ al Umei Thurman!

16 noiembrie, 2020
1 profimedia 0043096894 jpg jpeg

Odată, era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, jumătate a unui cuplu de aur pe care îl alcătuia cu fosta lui soţie, Uma Thurman.

Actorul de care s-a îndrăgostit o întreagă generaţie după interpretatea lui din filmul Marile Speranţe, în 1998, a ajuns astăzi la vârsta de 50 de ani, prefix pe care l-a schimbat pe 6 noiembrie.

E drept că Ethan Hawke a reuşit să se menţină mai puţin în lumina reflectoarelor decât cea care i-a fost soţie între 1998 şi 2005, celebra Uma, şi poate din acest motiv îl regăsim atât de schimbat în fotografiile recente. 

4 uma jpg jpeg
stanga
dreapta
2 ethan jpg jpeg
1 profimedia 0043096894 jpg jpeg
4 uma jpg jpeg

Actorul a fost fotografiat recent alături de cea de-a doua lui soţie, fosta bonă a copiilor lui şi-ai Umei, numita Ryan Shawhughes, la o plimbare prin New York. Cu această ocazie, actorul a afişat un stil destul de diferit faţă de ceea ce îl caracteriza până acum, şi anume un păr mai lung, o barbă în stil cioc neglijent şi o încărunţire aproape totală.

2 ethan jpg jpeg

Nici semnele trecerii timpului nu l-au iertat pe Ethan, acesta afişând un chip destul de brăzdat de riduri, la o vârstă la care bărbaţii se menţin încâ atrăgători. George Clooney şi Brad Pitt sunt două exemple în acest sens. Nu zicem că Ethan n-ar fi şi el chipeş, chiar şi cu acest look ceva mai ruginit.

Hawke şi actuala lui soţie, Ryan, s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună două fiice, Clementine şi Indiana. Din mariajul cu Uma Thurman, Ethan este tatăl a alţi doi copii, Maya şi Levon-Roan.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg