Eugenia Şerban va fi operată din nou, după ce a învins cancerul de două ori: "Nu mă mai gândesc la moarte"

3 septembrie, 2020
6 eugenia serban operata din nou 3 jpg jpeg

După ce a învins cancerul de două ori, Eugenia Şerban va urca din nou pe masa de operaţie. Actriţa a dezvăluit despre ce intervenţie este vorba! Nu se mai teme, are mare încredere în medicul său!

Actriţa în vârstă de 50 de ani a anunţat că va suferi o intervenţie chirurgicală la mijlocul lunii septembrie. A făcut chimioterapie când a aflat că are cancer, iar acum va urca din nou pe masa de operaţie. Cu zâmbetul pe buze a dezvăluit totul. Nu îi este uşor, dar nu îi mai este frică de moarte. 

Totuşi, în această perioadă delicată din cauza coronavirusului, vedeta a avut de suferit, nu a putut merge la spital ca de obicei.

„Ştiam că va mai fi o intervenţie, dar în urma chimioterapiei a apărut şi cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operaţii. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureştiului, acolo unde opera chirurgul meu. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comporta cu tine de parcă eşti lepros, asta până vine rezultatul negativ”, a dezvăluit Eugenia Şerban.

4 eugenia serban operata din nou 2 jpg jpeg

Cum a descoperit Eugenia Şerban că are cancer

„Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, şi aşa au început investigaţiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgenţă o ecografie de sân, în aceeaşi zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viaţa mea, ziua în care am aflat că am şi cancer la sân. Aşa a început totul. (...) 

Prima dată am crezut că este o greşeală, am tot sperat să nu fie adevărat şi am început toate investigaţiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aştept rezultatul biopsiilor. Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireşe, pepene roşu, piersici, caise, mere şi mă întreţin.

Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menţine în formă, radiofrecvenţă. Am apelat şi la botox acolo unde am simţit că este nevoie", a povestit îndrăgita actriţă la TV. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg