Ewan McGregor s-a căsătorit cu iubita lui mai tânără cu 14 ani

26 aprilie, 2022
Ewan McGregor si Mary Elizabeth Winstead nunta in Los Angeles (3) jpg

Weekendul acesta, actorul din "Star Wars" a ajuns pentru a doua oară la altar, în cadrul unei ceremonii fără prea mare tam-tam.

După eşecul unei căsătorii de peste 20 de ani şi 4 copii cu fosta nevastă, Ewan McGregor (51) n-a mai dat sfoară în ţară la a doua căsătorie. Cu atât mai mult cu cât nu credea că-şi va mai face marele pas la doar doi ani după divorţul de Eve Mavrakis. Dar faptul că actuala parteneră de viaţă l-a făcut din nou tătic, a cântărit mult în această nouă relaţie.

Şi iată cum, weekendul trecut, Ewan McGregor şi Mary Elizabeth Winstead (37), iubita lui cu 14 ani mai tânără, au făcut nuntă la Los Angeles. Aşa cum şi-au dorit mirii - bine, mai mult el, decât ea - ceremonia a fost una restrânsă, doar cu rudele importante şi cu cei mai apropiaţi prieteni.

Din relatările celor de la "Daily Mail", casa lor aflată în preajma canionului a fost în plină forfotă, piscina fiind acoperită, pentru amplasarea celor de 60 de scaune pentru invitaţi.

Ewan McGregor si Mary Elizabeth Winstead nunta in Los Angeles (4) jpg

„Meniul a fost unul organic, de fermă. Sunt un cuplu adorabil. Sunt destul de discreti și le place viața lor în canion. Deseori fac drumeții și merg la plajă", spune o sursă din anturajul celor doi pentru publicaţia "Daily Mail".

Un alt apropiat a declarat pentru "Page Six" că „Sunt mai îndrăgostiți decât oricând, iar faptul că anul trecut li s-a născut primul copil le-a întărit legătura.”

Ewan McGregor era căsătorit cu Eve Mavrakis când a întâlnit-o pe Mary Elizabeth pe platourile de filmare de la "Fargo", în 2016. Şi Mary era căsătorită la vremea aceea cu regizorul şi scenaristul Riley Stearns. Cert e că, un an mai târziu, după ce au fost surprinşi sărutându-se într-un restaurant din Londra, Mary cerea divorţul, iar Ewan pleca de-acasă, lăsându-le în urmă pe fiicele sale, Clara (26), Esther (21) şi Anouk (11), dar şi pe Jamyan, fata adoptată din Mongolia, în 2004. După ce divorţul a fost finalizat în august 2020, Mary l-a anunţat că va fi din nou tată.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg