Exclusiv! Cum se pregăteşte Ilinca Vandici pentru Paşte: "Mama e masterchef"

16 aprilie, 2020
1 vandici jpg jpeg

Paştele se apropie, iar pregătirile sunt în tot în toate casele. Ilinca Vandici va intra în bucătărie alături de mama ei.

“Ea este masterchef, eu o asist. La noi e tradiţie, de Paşte şi de Crăciun se gătesc preparate tradiţionale. O să facem pască, cozonaci, sărăţele. Mama e expertă în bucătărie şi mie îmi place să o ajut”, mărturiseşte vedeta de la Kanal D pentru OK!

Cine a învăţat-o să gătească? “Bineînţeles că mama, dar să ne înţelegem, nu sunt vreo expertă în bucătărie, nu-mi place să gatesc, mi se pare ca pierd timpul. Dacă vrea copilul ceva, bineînţeles că pun mâna şi îi fac. Dar nu îmi place să stau să gătesc. Mi se pare că dureaza mai mult curăţenia de dinainte şi după decât procesul de gâtire în sine. Poate nu îmi iese preparatul şi atunci sunt dezamagită. De nevoie o fac. Dar da, mama este cea care m-a învăţat".

În privinţa preparatelor, Ilinca crede că ar putea da gata pe orcine cu salata de ton. “La mine în familie se mănâncă orice fel de salată şi eu sunt expertă. Prepar salate cu orice găsesc în bucătărie; legume, verdeţuri, fructe, seminţe. Am un simţ aparte în a le combina şi condimenta şi îmi ies de nota 10”, mai spune prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil"

Ce îi cere soţul ei cel mai des să îi gătească? “Salată. El s-a obişnuit, adoptă si el un stil de viata sanatos, mananca sanatos, face sport si daca are pofta de ceva fie iesim, acum nu mai este cazul, sau comandam de unde ne place. Dar daca nu vrem sa facem nici una, nici alta, atunci îi fac o salată”

Ca să nu se îngraşe, vedeta de la Kanal D a exclus din meniu o serie de alimente. “Am renunţat de ani de zile la pâine, paste fainoase, dulciuri, sucuri în general. Poate o data la ceva vreme mănânc doua felii de paine din făină integrală. Dacă îmi este poftă de dulciuri iau un cub de ciocolată sau prefer prăjiturile facute de mama în casă”, povesteşte Ilinca.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}