EXCLUSIV Deea şi Dinu Maxer au venit în 4 la OK! VIP Kids Picnic! "Va fi egalitate în familie, în sfârşit!"

11 iunie, 2019
1 deea maxer insarcinata dinu maxer al doilea copil andreas ok vip kids picnic jpg jpeg

În premieră la petrecerea OK dedicată copiilor, soţii Maxer şi-au adus băieţelul şi ne-au povestit despre cum pregătesc venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor.

"Am venit primii şi plecăm ultimii!", ne-au spus Deea şi Dinu Maxer, care au venit cu fiul lor, Andreas, la OK! VIP Kids Picnic. Şi, bineînţeles, cu al patrulea membru al familiei, o bebeluşă, care momentan este încă în burtică.

"Suntem foarte fericiţi, o să mai avem o Maxeriţă!", ne-a spus Dinu Maxer.

"Va fi egalitate în familie, în sfârşit!", a decretat amuzată şi Deea Maxer. "Sper să semene cu mine, că de obicei se spune că fetele seamănă cu taţii. Dar având în vedere că Andreas seamănă cu Dinu, sper că de data asta fetiţa să semene mai mult cu mine. Dar să fie sănătoasă, că frumoasă... n-are cu cine să semene urâtă!", a glumit fericita mămică.

"Eu când s-a născut Andreas mi-am făcut un top al dorinţelor: pe primul loc a fost să fie frumos, pe locul doi sănătos şi pe locul trei norocos. Fiindcă am văzut că degeaba ai 10 pe lucrarea de diploma de medic, deci cu alte cuvinte să fii inteligent degeaba!, ne-a spus Dinu Maxer, care e licenţiat în medicină.

Am vrut să aflăm dacă lui Dinu Maxer îi este dor de halatul de doctor. "Nu mi-a fost dor niciodată. Am considerat că dacă voi ajunge iarăşi în cabinet va fi un eşec al vieţii mele, fiindcă am început cu muzica la 5 ani jumate - întâi la acordeon, după aceea la pian -, iar în momentul în care viaţa s-a deschis undeva prin '96, când eram în facultate şi televiziunile erau avide după cântăreţi noi, am cântat până în '99 singur, iar în '99 am făcut AXXA, care mi-a adus celebritatea."

Şi, ca să lămurim şi o gafă mai veche a presei: Dinu Maxer nu e specializat în stomatologie, ci în medicina de familie!

"A fost o eroare în presă, s-a scris la un moment dat că el şi Costi Ioniţă sunt stomatologi. Nu, doar Costi Ioniţă e stomatolog!", ne-a lămurit Deea Maxer. "Sunt medic specialist în medicina de familie, cu examenul dat, şi practic în familie."

Are Deea Maxer emoţii la a doua sarcină? "Emoţii în sensul că abia aştept să o ţin în braţe sănătoasă. La începutul lunii octombrie avem termenul".Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}