EXCLUSIV Irina Mohora: "Am aceeaşi greutate pe care o aveam în liceu" VIDEO

18 octombrie, 2019
1 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 1 jpg jpeg

Pare incredibil, dar la 35 de ani, vedeta TVR chiar reuşeşte să-şi menţină silueta ca în adolescenţă. Care să fie secretul ei?

Am bănuit-o de diete, de mers la saloane ori de alergat cu orele prin parc. În fapt, Irina Mohora aleargă după fiul său, Zian Mina (2 ani şi jumătate) şi e una dintre acele norocoase posesoare de gene bune, care indiferent cât mănâncă, are o siluetă de viespe.

"Sunt doar o norocoasă! Dacă m-ai vedea la masă cu prietenii, la un moment dat când toţi se opresc, mai este una care nu se opreşte din mâncat. Şi uneori mă opresc de ruşine. Deci da, îmi place să mănânc. N-am niciun merit pentru cum arăt. Am aceeaşi greutate pe care o aveam în liceu, mâncând cu plăcere burgeri cu cartofi prăjiţi, cu parmezan, cu usturoi...", ne-a dezvăluit Irina Mohora, în cadrul unui eveniment de lansare Miele.

stanga
dreapta
2 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 5 jpg jpeg
1 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 1 jpg jpeg
4 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 2 jpg jpeg
5 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 3 jpg jpeg
6 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 4 jpg jpeg

"Mănânc tot ce-mi doresc. Am grijă cumva să nu exagerez, la modul că dacă astăzi poftesc la un burger, îl voi mânca, dacă mâine voi pofti la un burger îl voi mânca, dar dacă a treia zi poftesc la un burger, nu-l mai mănânc. Am grijă la ce combin, să nu am la aceeaşi masă proteină animală şi din brânză, şi din carne. Adică, dacă mânânc brânză, o asociez cu legume şi chiar cu cartofi, iar dacă mănânc carne, nu o asociez cu brânzeturi. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a trebuit să ţin cură de slăbire, pentru că mi-am dat seama că ar fi fost foarte frustrant."

2 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 5 jpg jpeg

Ce găteşte acasă Irina Mohora? "Gătesc în fiecare zi, mai ales de când a venit puştiul în viaţa noastră. Gătesc de toate, începând de la ciorbiţe, mâncare românească, sarmale, paste... Uite, de când am devenit mămică, nu mai gătesc chestii de genul calamar umplut cu feta la cuptor. Fac pilaf, dovlecel umplut, supiţă, ciorbiţă."

6 irina mohora aceeasi silueta ca in adolescenta 4 jpg jpeg

Iată ce ne-a mai spus Irina Mohora la lansarea cuptorului Dialog în showroom-ul Miele din Bucureşti: