Exclusiv! Recunoşti personajul? E un cunoscut prezentator: „Am băgat în priză un lanţ de argint şi am lăsat tot blocul fără lumină"

12 iunie, 2020
1 radu11 jpg jpeg

În copilărie i se spunea Kinder, pentru că încerca să se inegreze în grupul celor mai mari. Radu Tudor, prezentatorul de stiri de la TVR 1, are multe amintiri din perioada în care totul părea posibil.

„Am fost un copil care a făcut destul de multe boacăne. Însă nu-mi aduc aminte pedepse aspre administrate de părinţi. Cred că eram abil şi îmi ştergeam urmele. Pot să spun că am avut o copilărie tare frumoasă, într-o Românie proaspăt ieşită din comunism, în vremuri în care populaţia ţării noastre începea să simtă gustul libertăţii şi al democraţiei”, povesteşte Radu pentru OK!

Cea mai mare boacănă făcută?

„Am băgat în priză un lanţ de argint şi am lăsat tot blocul fără lumină. A făcut un arc imens şi doar printr-un mare noroc nu am păţit nimic. Apoi nu m-am mai apropiat de prize o lungă perioadă de timp”.

Care este prima imagine care îi vine în minte când se gândeşti la copilărie?

„Cu siguranţă momentul când, la bunici fiind, săream de pe dulap pe pat. Desigur, se rupea patul şi provocam pagube. Îmi mai aduc aminte şi de serbările la grădiniţă şi la şcoală, unde trebuia să recit frumos o poezie sau unde aveam un rol. Însă, de departe, copilăria o asociez cu timpul petrecut cu bunicii şi cu permisivitatea lor în privinţa tuturor prostioarelor pe care le făceam”.

Primul şoc a venit atunci când a conştientizat că nu toţi oamenii sunt buni şi că există răutăţi gratuite. „Cred că a fost undeva în adolescenţă. Cumva se prăbuşea un univers creat de mine. E ca atunci când schimbi programele TV, de pe desene animate, pe un film de groază. Cam aceeaşi era senzaţia”.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg