Experții o pun la zid pe Kim Kardashian: ”Nu e demnă de rochia lui Marilyn! Piesa este comoară națională”

4 mai, 2022

Unora le place jazz-ul, unora nu. Kim Kardashian, o divă autohtonă, a vrut neapărat să-și facă o intrare spectaculoasă la Met Gala, purtând rochia unei dive absolute, Marilyn Monroe.

profimedia 0688208739 jpg

Ecourile apariției sale nu s-au lăsat prea mult așteptate. Unii experți în viața și moștenirea lui Marilyn Monroe se grăbesc să o condamne pe Kardashian, că a îndrăznit să poarte rochia ei, celebra piesă vestimentară în care blondina iconică a cinematografiei i-a cântat președintelui John F. Kennedy.

rochia Marilyn Monroe jpg

Cea mai faimoasă dintre surorile Kardashian a împrumutat rochia de la Muzeul ”Orlando’s Ripley’s Believe It or Not!”, care a achiziționat-o la o licitație, în 2016, pentru suma fabuloasă de 5 milioane de dolari.

Kim a dezvăluit că s-a pregătit temeinic și a slăbit 7 kilograme, pentru a putea intra în rochie, ea fiind celebră pentru rotunjimile sale apetisante. Mai mult, este mai scundă decât Marilyn și a fost nevoită să încalțe niște platforme foarte înalte, ca rochia să se vadă bine.

stanga
dreapta
profimedia 0688173881 jpg
profimedia 0688214208 jpg
profimedia 0688208739 jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson jpg
profimedia 0688208692 jpg
profimedia 0688208812 jpg
profimedia 0688202219 jpg
rochia Marilyn Monroe jpg
profimedia 0688198084 jpg
profimedia 0688166189 jpg
profimedia 0688163273 jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg

”Sunt foarte dezamăgită să văd această iconică rochie, care are 60 de ani, purtată în public”, a declarat pentru The Post Michelle Morgan, autoarea cărții din 2018 ” “The Girl: Marilyn Monroe, the Seven Year Itch, and the Birth of an Unlikely Feminist”.

”Rochia este foarte fragilă și a fost ținută în anumite condiții, la o anume temperatură, pentru a nu se deteriora.”, a continuat autoarea. ”Este păcat să fie purtată pe covorul roșu, la un eveniment, unde orice s-ar fi putut întâmpla.”

Morgan a explicat că transpirația, parfumul și produsele de make-up ar fi putut pătrunde în materialul rochiei, s-o deterioreze.

Reprezentanții Muzeului Ripley au declarat că Kardashian nu a folosit produse de corp și că a tratat rochia ”cu tot respectul cuvenit”.

Un purtător de cuvânt al Muzeului a declarat că pentru Ripley’s nu a fost o decizie ușoară, dar că Kardashian a garantat că o trata cu foarte multă grijă și că a urmat întocmai instrucțiunile. Nu a folosit niciun produs de corp și a purtat rochia doar pentru o scurtă perioadă, dar a contribuit la ... istoria ei. Ripley’s a precizat pentru The Post că rochia nu a pățit nimic după ce a fost purtată la Met Gala.

Nina Boski, producător al miniseriei TV “Marilyn: Behind the Icon”, susține afirmațiile lui Morgan. Și ea e de părere că apariția lui Kardashian nu-i face nicio favoare rochiei.

”Nu văd de ce Kim ar purta rochia pentru publicitate. Rochia trebuia purtată de o singură persoană: inegalabila Marilyn Monroe.”, spune Boski.

”Nu ajută cu nimic memoria lui Marilyn, mai ales acum, la 60 de ani de la moartea sa”, spune experta despre diva absolută, care a murit în 1962, la vârsta de doar 36 de ani.

Nici Scott Fortner, expert în istoria și moștenirea lui Marilyn Monroe nu e de altă părere. El a declarat The Post: ”A fost o lovitură de imagine pentru Kardashian și Ripley, dar fanii actriței sunt revoltați! Piesa aceasta este considerată sacră în comunitatea Monroe. O reprezintă pe Marilyn, ea a purtat-o o singură dată. Așa și trebuia să rămână, căci e o comoară națională”, a tranșat Fortner situația.

Controversele s-au iscat masiv, atât între specialiști, cât și între fani. Iar cei mai mulți condamnă ferm acțiunea lui Kardashian, vedeta care până la ora actuală nu a comentat momentul care a stârnit atâta furie.Recente pe Ok! Magazine

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg