Familia e completă! Antonia şi Alex Velea au mers în Italia să o vadă pe Maya

28 iulie, 2020

E cea mai fericită! Antonia se simte o femeie împlinită, o mamă bucuroasă atunci când e alături de toţi cei trei copii ai săi! Aşa s-a întâmplat recent, când artista, Alex Velea şi băieţeii lor au mers în Italia să o vadă pe Maya. 

Ştim că de la despărţirea de Vincenzo Castellano, fiica italianului şi a Antoniei a rămas în Italia, fiind crescută de tatăl ei şi de bunicii paterni. De curând, cei doi au ajuns la o înţelegere, Maya a putut veni în România pentru prima oară, pentru a-şi cunoaşte fraţii şi faţă în faţă. Totuşi, Antonia îi duce dorul fiicei sale, primului ei copil. Au fost despărţite în această perioadă de pandemie. Micuţa a fost la izolare în Italia, Antonia în România, iar zborurile nu au fost permise. 

Iată că imediat ce restricţiile s-au ridicat, Antonia, Alex Velea şi cei doi băieţei ai lor au călătorit în Italia. Cântăreaţa a mers să îşi vadă fiica, de aproximativ cinci luni de zile nu o mai strânsese în braţe. Dorul a fost mare!

Aceştia s-au fotografiat împreună! Familia e completă!

1 antonia jpg jpeg

În timpul petrecut în Italia, Maya şi fraţii ei, Dominic şi Akim, s-au putut juca împreună, s-au cunoscut mai bine. Şe ştie că pe 28 august Maya va împlini 10 ani. Rămâne de văzut dacă Antonia şi Alex Velea vor călători din nou în Itlia, ţinând cont de interdicţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Este posibil ca Maya să revină în ţară, cert e că mama şi fiica se iubesc enorm, chiar dacă uneori sunt despărţite de peste 1.000 de kilometri. 

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg