Familia lui Michael Jackson, documentar despre abuzurile despre care este acuzat artistul! Totul, ca răspuns la „Leaving Neverland“

9 aprilie, 2019
1 gettyimages 708619 jpg jpeg

În urmă cu doar câteva săptămâni, HBO a făcut public documentarul „Leaving Neverland“, în cadrul căruia Michael Jackson era acuzat că a abuzat mai mulţi tineri în urmă cu foarte mulţi ani, în film fiind incluse declaraţiile victimelor artistului.

Documentarul „Leaving Neverland“ are la bază declaraţiile lui James Safechuck şi Wade Robson, care au dezvăluit că au fost abuzaţi sexual în urmă cu mai bine de 20 de ani, unul dintre ei afirmând şi că „s-a căsătorit“ cu Regele Pop într-o ceremonie improvizată în dormitorul lui Michael Jackson din ferma Neverland.

Familia lui Michael Jackson a postat acum pe YouTube documentarul „Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary“, care se vrea a fi o replică la „Leaving Neverland“. În filmul care durează 30 de minute, Taj şi Brandi Jackson, nepoţii cântăreţului, îl apără pe Michael Jackson şi spun că nimic din ce spun James şi Wade nu este adevărat.

„Wade Robson a fost tot timpul un oportunist. El a ştiut mereu cum să se plaseze în situaţii care să îl avantajeze din punct de vedere financiar. El susţine că a fost într-o relaţie cu unchiul meu, că ei erau îndrăgostiţi. Spune că el l-a ţinut departe de femei, ceea ce nu este adevărat. Tocmai ce vorbeam despre cum unchiul meu ne-a adus împreună. Acest lucru ar discredita afirmaţiile lui şi mi se pare fascinant că se crede capabil să îşi şteargă în totalitate zece ani din viaţa sa“, a spus Bradi Jackson.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg