Familia Presley, dezbinată din cauza banilor. Priscilla, văduva lui Elvis, nu mai vorbește cu nepoata ei

17 februarie, 2023

Lisa Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie la vârsta de 54 de ani, și-a schimbat testamentul în 2016, trecând-o pe fiica ei cea mare, Riley, drept executor.

Mai mult, în urma acestei schimbări, Priscilla Presley, mama Lisei și văduva lui Elvis, a fost îndepărtată complet din testament.

Lisa Marie şi Priscilla Presley jpeg

Ei bine, ca urmare a acestei decizii incredibile contestate de către Priscilla, aceasta nu mai este în relații bune cu nepoata ei, Riley Keough, pe fondul unei dispute în curs privind testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley.

Priscilla, în vârstă de 77 de ani, și Keough, de 33 de ani, se pare că duc o luptă juridică aprinsă, care se desfășoară prin intermediul avocaților celor două părți.

Deși nu este clar câți bani a lăsat în urmă Lisa Marie - după ce s-a scris că unicul copil al lui Elvis a risipit averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei, în 1977 - se pare că vestea schimbării executorului a înfuriat-o teribil pe mama ei.

„Riley a deplâns pierderea mamei ei și are inima frântă, cu atât mai mult cu cât acum are o dispută cu un membru atât de apropiat al familiei”, a declarat o sursă anonimă pentru Entertainment Tonight.

„Priscilla Presley este, însă, de neclintit și crede cu tărie că are un caz valabil și că va câștiga în instanță. Riley și bunica ei nu mai comunică în acest moment, o fac doar prin avocați”.

Sursa a adăugat că, deși Riley Keough ar prefera să rezolve această dispută în mod privat, ambele femei se pregătesc pentru o luptă amară în instanță.

„Riley are inima zdrobită că acest lucru s-a transformat într-o chestiune publică și știe că mama ei nu și-ar fi dorit niciodată acest lucru”, a spus sursa, menționând că Priscilla e convinsă că testamentul a fost falsificate.

De când conținutul testamentului Lisei Marie a fost făcut public, Priscilla Presley a pus la îndoială credibilitatea lui, susținând că semnătura fiicei sale pe documentul vechi de șapte ani părea inconsecventă.

Ea a depus actele legale necesare pentru a contesta amendamentul din 2016, care a eliminat-o pe ea și pe fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel, din funcția de executori.

Ambii au fost înlocuiți cu Riley și defunctul Ben Keough, a cărui moarte în urma unei împușcături auto provocate în iulie 2020 a lăsat-o pe nepoata cea mare a Priscillei drept unic executor.

E trist că această familie odată atât de unită a ajuns să se lupte public și urât prin tribunale, din cauza unui testament.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg