Familia Presley, dezbinată din cauza banilor. Priscilla, văduva lui Elvis, nu mai vorbește cu nepoata ei

17 februarie, 2023

Lisa Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie la vârsta de 54 de ani, și-a schimbat testamentul în 2016, trecând-o pe fiica ei cea mare, Riley, drept executor.

Mai mult, în urma acestei schimbări, Priscilla Presley, mama Lisei și văduva lui Elvis, a fost îndepărtată complet din testament.

Lisa Marie şi Priscilla Presley jpeg

Ei bine, ca urmare a acestei decizii incredibile contestate de către Priscilla, aceasta nu mai este în relații bune cu nepoata ei, Riley Keough, pe fondul unei dispute în curs privind testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley.

Priscilla, în vârstă de 77 de ani, și Keough, de 33 de ani, se pare că duc o luptă juridică aprinsă, care se desfășoară prin intermediul avocaților celor două părți.

Deși nu este clar câți bani a lăsat în urmă Lisa Marie - după ce s-a scris că unicul copil al lui Elvis a risipit averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei, în 1977 - se pare că vestea schimbării executorului a înfuriat-o teribil pe mama ei.

„Riley a deplâns pierderea mamei ei și are inima frântă, cu atât mai mult cu cât acum are o dispută cu un membru atât de apropiat al familiei”, a declarat o sursă anonimă pentru Entertainment Tonight.

„Priscilla Presley este, însă, de neclintit și crede cu tărie că are un caz valabil și că va câștiga în instanță. Riley și bunica ei nu mai comunică în acest moment, o fac doar prin avocați”.

Sursa a adăugat că, deși Riley Keough ar prefera să rezolve această dispută în mod privat, ambele femei se pregătesc pentru o luptă amară în instanță.

„Riley are inima zdrobită că acest lucru s-a transformat într-o chestiune publică și știe că mama ei nu și-ar fi dorit niciodată acest lucru”, a spus sursa, menționând că Priscilla e convinsă că testamentul a fost falsificate.

De când conținutul testamentului Lisei Marie a fost făcut public, Priscilla Presley a pus la îndoială credibilitatea lui, susținând că semnătura fiicei sale pe documentul vechi de șapte ani părea inconsecventă.

Ea a depus actele legale necesare pentru a contesta amendamentul din 2016, care a eliminat-o pe ea și pe fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel, din funcția de executori.

Ambii au fost înlocuiți cu Riley și defunctul Ben Keough, a cărui moarte în urma unei împușcături auto provocate în iulie 2020 a lăsat-o pe nepoata cea mare a Priscillei drept unic executor.

E trist că această familie odată atât de unită a ajuns să se lupte public și urât prin tribunale, din cauza unui testament.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg